tisdag 7 juli 2015

Top Ten Hyped Books I´ve Never Read

Det är tisdag! Och jag har vaknat sent och inte bytt om från pyjamas än ... Hur går det för er i läsaloten? Det har gått rätt så bra för mig hittills - jag har kmmit halvvägs i Anna och den franska kyssen! För alltsåååå ... den är ju hemskt bra när man vant sig vid att Anna inte är den mest positiva. 
Hursom, så är det Top Ten Tuesday idag också, och temat är hypade böcker man aldrig läst. Faktiskt så läser jag väldigt mycket hypade böcker, så det tog ett tag för mig att få ihop den här listan. Men något har jag iallafall fått ihop:

10. Allt av Stephen King. Det måste ju räknas som hypade böcker? Han anses ju vara skräckens mästare och så. Men jag har inte läst, än.
9. Spiderwick-serien av Holly Black & Tony DiTerlizzi var ju STOOOR grej för några år sedan, men jag läste faktiskt aldrig någon av böckerna. Filmen har jag dock sett, även om jag inte minns värst mycket från den ...
8. Jane Eyre av Charlotte Brontë och en hel del andra romantiska klassiker har jag länge velat läsa men än inte gjort.
7. Odinsbarn av Siri Petersen var ju MEGAgrej när den kom ut typ i höstas? ALLA läste. Inte jag. Den är tjcok. Jag är inte superintresserad. Men kanske lite ändå ...
6. Ringarnas herre-trilogin av J R R Tolkiens no words needed eller hur?
5. Aristotle & Dante Discover the Secrets of the Universe av Benjamin Aliere Saenz var ju rätt så stor grej för någon månad sedan - men nu verkar stormen ha lugnat sig lite?
4. Ensam på mars av Andy Weir är ju rätt hypad just nuu! När den ska bli film och allt.
3. Fifty Shades of Grey av E L James behöver jag knappast heller säga mer om.
2. Throne of Glass av Sarah J Maas är ganska stor på booktube men också många svenska bloggare harläst. Och storgillat! Åh, vad jag vill läsaaa!
1. A Song of Ice and Fire av George R R Martin vet vi alla vad det är. Supertjocka fantasyböcker med lite sexscener och halshuggning nu och då. Jag vill faktiskt läsa någongång! Men det där sidantalet ...
Något här som ni rekommenderar? Vilka hypade böcker har inte ni läst?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar