måndag 6 juli 2015

#läsalotsommar2015 TBR

Nu är det hög tid att jag skriver lite mer utförligt om Läs-a-loten som pågår den här veckan. Jag har inte läst något alls på i princip en vecka pga lägret och konfirmation och sådant, så jag hoppas verkligen jag får upp farten igen i och med det här! Hursomhelst, så tänkte jag skriva lite om mina mål under veckan, mer konkret.
Dessa böcker tänker jag välja bland! Temat är alltså böcker man velat läsa länge och dessa böcker passar definitivt in där.
 
Allt och lite till av Sarah Dessen är förra årets Dessen, men har av någon anledning förblitt oläst ända sedan dess. Hungerspelen av Suzanne Collins har jag velat läsa om sedan första filmen men det har inte blivit av, nu lagom till den sista skulle jag vilja hinna ta mig igenom hela trilogin igen. Champion av Marie Lu borde absolut ha blivit läst tidigare, men vill inte att serien ska ta sluuuut ..! Beastly har stått i hyllan lite väl länge nu, tycker jag, så den kanske jag läser även om jag inte är jättesugen. Anna och den franska kyssen har ju ALLA läst. Utom jag. Så det kanske det blir ändring på nu, för nu känner jag faktiskt att jag kanske klarar av lite kärleksfluff?
 
Till slut så finns också min nya fina Galaxy Tab A på bild, för jag har fått Cinder av Marissa Meyer som e-bok av Modernista! Jag vill hemskt gärna ha den som pocket, så kan ju hända att jag köper den, men jag vill också läsa den snarast .... vilket jag faktiskt börjat på ...
 
Läs-a-loten pågår alltså i en vecka och under den veckan har jag som mål att:
  • läsa ut åtminstone två böcker (helst tre)
  • läsa minst 90 sidor/dag
Ska ni delta? Hoppas ni är lika pepp som jag!


2 kommentarer: