söndag 5 juli 2015

Back on track

Heeeej på eeer! Jag är tillbaka från ett fyra nätters tältläger med en hel del sönderskrapade myggbett och saltvatten i håret. Lägret var roligt! Maten var sådär och det var trångt i tältet, men roligt var det. Tycker så mycket om mitt FBK-gäng! Känner inte alls på samma vis som efter det förra lägret, kanske för att jag vet att vi syns på ett två nätters-läger efter några veckor. På tal om hur jag då kände så är det precis som Bokhuset förklarar det här som det var. Precis mitt i prick!

Jag har ju varit borta från bloggvärlden ett tag nu igen - den här gången faktiskt nästan totalt. Någon som vill gissa hur många olästa inlägg jag hade på Bloglovin' igår? 409. FYRAHUNDRANIO. Det är inte en sådär väldigt låg siffra det, men nog ska jag väll komma igeno de flesta på en vecka eller så ... Hursomhelst! Pga min frånvaro så har jag inte riktigt hängt med i att saker händer/hän, vilket väldigt mycket gör i bokbloggarvärlden just nu! Så nu kommer lite länkkärlek lastat!
Albas bild
Boklyckan har kört igång sin årliga sommartävling! För typ tre veckor sedan men iallafall. Den brukar vara väldigt rolig med klurigar och sådant, så jag ska definitivt delta. Om ni vill anmäla er GÖR DET HÄR.

Annas blogg Bookshelf fyller FEM ÅR!! Hundra grattisar! Det firar hon med en bloggrelaterad tävling vars sista etapp går av stapeln ... idag. Får se om jag hinner delta, men ett försök ska jag göra iallafall. Man kan vinna en hardback från Bookdepository! LÄS MER HÄR.

Och imorgon (känner att jag är ganska sista minuten med alla de här grejerna eh ...) börjar Elin (Bokparadiset) och Nellys (Nellons bokblogg) #läsalotsommar2015. Självklart är jag med! Den pågår hela nästa vecka och temat är böcker man velat läsa länge. Jag ska försöka publicera min TBR-pile lite senare idag! Här finns Nellys inlägg och här hittar ni Elins.

Var nog ganska mycket det jag ville dela med mig av, hoppas ni har en toppenfin söndag så ses vi snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar