måndag 1 juni 2015

Read-a-thon: Finish/Catch up with series

Jag tänker hänge på ett read-a-thon som hålls denna vecka! Tack till Nelly för tipset om read-a-thonet (alt. läs-a-loten) som hålls av en grupp på Goodreads som kallas #Ayearathon. Deras tema för juni är alltså att komma i kapp med serier/avsluta dem. Jag har mängder med olästa fortsättningar hemma så detta passar mig perfekt, tänkte jag! Det här pågår alltså bara denna vecka, men jag tänkte att jag ju kan hålla lite samma tema hela juni ut. Här alla mina fortsättningar/avslutningar:
Eller alltså ... plus mina olästa första delar. Lade dem på skoj bredvid för att jämföra och blev faktiskt lite chockad - SÅ några fortsättningar jämfört med första delar!? De till vänster är alltså fortsättningar, medan de till höger är början på serier. Jaa ... vad kan man säga. Jag har många serier att påbörja.
 
Jag har börjat med Stad av glas av två anledningar: 1. Fallna änglars stad kom ut alldeles nyss och jag är inte ikapp! och 2. nyheter om Shadowhunters (TMI som serie) regnar omkring mig och vill ju både undvika att bli spoilrad så långt det går (det har inte gått bra. Redan spoilrat mig själv om eh ... största grejen på TVÅ olika ställen.) och kunna hänga med.
 
Jag tänkte att jag ska uppdatera hur de går när jag kommit halvvägs, alltså på torsdag och sen igen på söndag alt. måndag. Tycker det här ska bli jättekul! Någon annan som tänker delta?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar