tisdag 12 maj 2015

Top Ten Authors I REALLY Want To Meet

Det är tisdag! Och jag är supertrött! (Och jag borde se på Finland-Ryssland match för superviktigt! Men jag lovade TTT!) Möjligen pga att jag nu har alla svåra prov undan och då bara ... slappnade jag av. Eh? Har varit Så Himla Nervig på sista tiden men nu hoppas vi då det blir bättre - bara två prov kvar i nästa vecka (i lätta ämnen!) och sedan är det typ redan sommarlov. Måste försöka bli helt frisk tills nästa vecka också - har lite halsont etc ännu och man borde ju vara helt igenom kry när man ska träna stafett i en vecka. Hm.
Men Top Ten Tuesday var det! Veckans ämne är alltså: topp tio författare jag VERKLIGEN vill träffa. Och helt ärligt? Jag kan inte påstå att jag vill träffa direkt någon författare bara pga att hen skrivit bra böcker. Men okej ja, några har jag knåpat ihop:
6. Lauren Oliver - hm ... jag har ingen riktig anledning här. Bra författare? Kanske?
5. Marie Lu - jag har hört att hon ska vara trevlig. (Och SUPERB författare!!!)
4. J. K. Rowling - jamen, klart jag vill träffa skaparen av Harry Potter. Klaaaart jag vill!
3. Lisa Bjärbo - ja alltså eh ... jag läser Lisas blogg. Den är superrolig! Om du inte gör det: do something about it! Och Allt vi säger är sant är en väldans bra podcast. Hon verkar ju ultratrevlig.
2. Melina Marchetta - Melina Marchetta är bara Helt Amazing och om du inte vet det så ... gör något åt det? Näe men ja. Om jag ska lista författare jag vill möta så ja, absolut. Boka meeting.
1. Sandra Beijer - att hon är en briljant författare är typ sista anledningen till att jag vill träffa henne. Annars? Så cool person. På alla himla sätt. Min största idol ok hejdå.
 
Alltså: jag läser så himla lite av manliga författare!? Men kommer liksom inte ut något? Män: SKRIV.
 
Kanske jag skulle ta och skriva en lista på bloggare jag VERKLIGEN vill träffa ... känner att den listan vore ganska så lång kanske.
 
Vilka författre vill ni träffa? Eller ni kanske har träffat någon trevlig?

2 kommentarer:

 1. Jag har träffat Melina Marchetta, och det var helt magiskt. Men jag var helt starstruck och fick knappt ur mig några ord alls. Därför hade det varit roligt att träffa henne igen. Och det var superintressant och roligt och fantastiskt att höra henne berätta om sina böcker och skrivande, så jag har inget emot att lyssna på henne fler gånger.

  Lisa Bjärbo var inte med på min lista, men det borde hon varit! Följer också hennes blogg (& instagram) och hon är så rolig. Och som du sa verkar hon vara ultratrevlig. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså åh guuud, så avis!! Alltså jaa, Lisa Bjärbo är superrolig!? Tror det skulle vara väldigt trevligt att ha en pratstund med henne^^ ^-^

   Radera