tisdag 28 april 2015

Tävling x 2!

Nu sätter tävlingarna igång, för som Vilma sa så verkar det faktiskt som om de flesta startade sina bloggar på våren ... hm, konstigt det där.

Först ut fyller Albas superfina (och braiga!) blogg Boklyckan år! Tre år! Grattis igen finaste Boklyckan (och Alba!). Födelsedagen till ära tävlar hon ut tre böcker:
Av dem har jag läst en, och äger två, så jag känner inte att det är så nödvändigt för mig att tävla (dessutom tror jag att den tredje är påväg ...), men ni! (Om nu någon inte gjort det än, såg att rätt så många redan tävlar ;D) Outtalat var ju den ALLRA BÄSTA boken jag läste 2014, så klaaart ni ska försöka vinna ett ex! Anna och den franska kyssen har jag (mestadels) bara hört bra om, så den tycker jag också alla borde vilja läsa. *inklusive jag* Och Enklav har blivit tokhyllad av Anna på Boktycke! Värsta superfantastiska paketet detta juh!
Tävlingen slutar idag (29.4), men ni hinner än! Läs mer här.
 
Så har vi en till tävling in action! Miriam på Schitzo-Cookis bokblogg tävlar ut båda serialbumen om Sword Princess Amaltea där världen är "tvärtemot" vad den brukar vara i sagorna! (Och de är SIGNERADE) För att hennes blogg fyller fyra år! Supergrattis! Tycker detta låter superspännande så självklart deltar jag och hoppas på tur, om det går när man bor i Finland ...
bild snodd av Miriam
 
Och, tro mig, det kommer komma mååånga fler tävlingar ännu denna vår ...

2 kommentarer:

  1. Tack för ditt superfina inlägg!! :D Tre år, kan knappt fatta det själv ;)
    Kramisar <3

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset :D Jag älskar böcker xD

    SvaraRadera