onsdag 8 april 2015

I min brevlåda #35 Ung kärlek & uppföljare

 Nu har det landat lite rec-ex hos mig ... igen. Och jag är faktiskt ytterst glad över dem alla!
 
Du föll och jag för dig av Lina Stoltz fick jag av rabén&sjögren i förra veckan har jag för mig. Innan var titeln Nothing else matters men nu heter den alltså Du föll och jag för dig - som jag tycker är en mycket bättre titel, dels för att det ju faktiskt är en svensk bok och dels för att ... ja, den är fin. Den har recensionsdag nästa veckas måndag - och jag hoppas jag inte tar mig vatten över huvudet nu, men jag tänker försöka läsa den tills dess. Ser mycket fram emot denna svenska!
Anna och den franska kyssen av Stephenie Perkins har jag väntat på i en smärre evighet känns det som. Tisdagen efter påsk föll den äntligen ner i min postlåda. Blev så hemskt glad - tusen tack Modernista! Den har recensionsdag idag, så jag hann ju tydligen inte läsa den tills idag, men snaaaart kommer jag läsa den. I racerfart tror jag.
Vit som snö av Salla Simukka kom hem till mig idag. Jag blev ju mycket positivt överraskad av den första delen om Lumikki Andersson så ser fram emot att läsa den här inom en snar framtid, ska försöka börja på den snart, men just nu känner jag inte riktigt att jag är så sugen ... mer kärlek gäller just nu, för min del. Tusen tack till rabén&sjögren för de fina böckerna!
 
Har ni fått hem något fint på sistone? Någon av dessa ni vill läsa/har läst?

6 kommentarer:

 1. Vad roligt att du har fått Den franska kyssen nu! Jag vill läsa både den och Salla Simukkass serie. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, blev så glad! Hoppashoppas den nu är så bra som alla säger ...

   Radera
 2. Alltså åh, Anna and the French Kiss (ja, för jag läste den på engelska) är så himla bra. Jag fastnade för den direkt och kunde inte låta bli att sträckläsa. Det är utan tvekan en utav de bästa kärleksromaner jag läst! :D Jag älskar den och hoppas verkligen att du också kommer göra det <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gud har så höga förväntningar .... men jag tror verkligen att jag kan älska den väldigt mycket - shit vad jag vill det iallafall!

   Radera
 3. Alla av dessa 3 verkar bra! :D och vill läsa dem! Speciellt Anna och sen röd som blod (för att kunna läsa vit som snö!)

  Du föll och jag för dig vet jag inte så mycket om, men omslaget är fint fint! - vilket är en bra början, haha! /kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du borde absolut läsa Röd som blod! Tror verkligen du skulle kunna gilla den :)
   Och ja visst är omslaget fint?! Hoppas nu innehållet är lika bra ... Kram <3

   Radera