söndag 8 mars 2015

Shema inför bloggstafett

Hej på er!
Idag firas en dag som enligt mig egentligen inte borde finnas - eller varför inte ha en mansdag också isåfall? Nåja, idag ordnar iallafall Kulturkollo en kvinnodagen-bloggstafett där 31 bloggare deltar och skriver om kvinnor som på något vis har inspirerat eller varit förebilder för dem. Verkliga eller fiktiva spelar ingen roll - men idag är kvinnorna i fokus. Superbra initiativ tycker jag, och mitt bidrag får ni halv elva - dvs om ungefär en timme!
Detta är dagens shema - det blir ju stressigt värre att hinna kolla alla! ;D
 

08.00 Bokhyllad
09.30 Bokbabbel
11.30 JoS blog
12.30 Bakbokmat
14.30 Bokmania
15.00 enligt O
16.00 Tittelina
23.59 Kulturkollo

UPDATE Jaha, det finns tydligen en mansdag!? (Men det hör man ingenting om? Konstigt, det där.) Tack för Elina som uppmärksammade mig på detta! Men jag tycker, trots allt, att det är dumt att det ska behöva finnas en speciell dag då kvinnorna står i fokus. Vi borde ju kunna vara det varje dag, tycker man.

2 kommentarer:

 1. det så finns det redan en internationella mansdagen, det är den 19 november!
  jag tycker det är jättebra att internationella kvinnodagen finns! då får vi kvinnor ta lite mer plats för en gångs skull. dock tycker jag det är synd att den ens ska behöva finnas för att vi ska få lite extra uppmärksamhet och plats.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha, hade ingen aning?!^^ Tycker också att det är synd att det ska behövas EN särskild dag då kvinnor står mest i fokus ... borde ju kunna vara så alltid

   Radera