lördag 7 mars 2015

I min brevlåda #33 Så mycket fint

 Nu har jag igen fått små fina saker på posten! Lite Modernista och lite Cirkeln, och så två små pjäser jag fick i födelsedagspresent.
Den Lille Prinsen av Antoine de Saint-Exupéry kom tillsammans med Modernistas sommarkatalog alldeles oväntat hem till mig en dag förra veckan. Jag blev så glad! Boken är så himla fin - med färgbilder och dustjacket och guldbilder när man tar bort den. Tänkte läsa den högt för småbröderna, så har inte ännu riktigt hunnit med det, men snart! Katalogen är också hemskt fin, riktigt lyxig faktiskt. Stora färgbilder och snyggt indelat i pocket, svenska, skönlitteratur etc. Jag fastnade för alla ungdomsböcker de ska ge ut - bl.a. en bok av Rick Yancey som jag inte har någon aning om vad det är!
Dagen efter kom ett lite större paket på posten - också det riktigt oväntat. Kring femhundra sidor är Den röda pyramiden av Rick Riordan och otroligt fin är den med. jag har ju läst den första Percy Jackson boken, men efter det har det inte blivit mer Riordan. Jag blev väll kanske inte helt frälst och har prioriterat annat - men nyfiken är jag, så när jag har tid för något långt, då!
Tusen tack för de fina paketen till Modernista!
I och med att jag höll i Cirkeln-tävlingen fick också jag hem det samma som vinnaren. Dvs. en Nyckel-kass, Cirkeln-pocket med filmomslag och en 100x70 filmplansch. Tycker den är supersnygg och nu har jag köpt en ram till den, men den är väldigt svår att fota för allting speglar sig, men ska försöka klicka några bättre bilder snart iallafall.
Tack så hemskt mycket till Rabén&Sjögren!
Så fyllde jag ju år i januari, så de här böckerna är rätt så "gamla", men iallafall - två fina Shekespeare-pjäser fick jag i present. Åh, de är så fina! Som ni vill ha det och En midsommarnattsdröm heter de. Snaaart ska jag sätta igång med dem med, hade jag tänkt.
 
Något ni läst och rekommenderar här då?
 
PS. Jag fick faktiskt hem två suuuuuperefterlängtade böcker igår också, men de får vi ta en annan gång. Hade ju redan tagit dessa bilder liksom.

2 kommentarer:

  1. Vad mycket fina saker och böcker! Det är sådant man blir glad av! Har du inte läst Cirkeln? Jag tyckte om den! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, älskar att få paket hemskickat! Ja, visst har jag läst den alltid, tycker också om den väldigt mycket! Men det var nog ett tag innan mitt bokbloggande "drog igång" och jag äger den inte själv. Så var riktigt roligt att få den själv iochmed tävlingen, så ska jag snart försöka läsa om den också :D

      Radera