onsdag 25 mars 2015

Och nuuuu då?

Jag läste ut Den unga eliten av Marie Lu strax före midnatt igår. Den tog nästan död på mig. Marie Lu är nu oficiellt den författare med plågsammaste sluten på delar i serier. Prodigy, säger jag bara.
Men över till problemet. Den var ju fruktansvärt bra, faktiskt. Superbra. Helt underbar. Så mycket kan jag ju spoila kommande recension. Den var så bra så jag inte alls gar lust att plocka upp något nytt. För jag vill vara i Kenettraaaa! Jag vill vara med Adelina!! Jag vill inte läsa något annat. Ok att det knappt gått en dag, men alltså: big bookhangover coming up, det vet jag redan. Jag har massor (och då menar jag massor) med böcker jag himlagärna skulle läsa. Men jag vet inte. Jag har ändå inte helt lust, jag vill bara ha nästa del i denna serie NU - hur är det tänkt att jag ska överleva i säkert ett helt år? Vad skulle ni göra? Två böcker skulle jag ganska gärna (väldigt mycket) vilja läsa, men de avslutar två favoritdystopier och känns så vemodigt så vill ändå inte - varför ska prick ALLA dystopier vara trilogier?!?! Okej, var väll det jag ville ha sagt. Tack för mig nu ska jag kanske kanske försöka läsa.

3 kommentarer:

 1. SV: Om du använder MovieMaker så finns det ju ett alternativ när du ska spara som heter "Spara film". Den brukar jag ta och välja alternativet högst upp "Rekommenderas för det här projektet". Då blir det sparat om en annan typ av fil än just MovieMaker-formatet. Det är sedan den omformaterade videofilen som jag laddar jag upp på yt! Jag håller på att ladda upp en femtonminutersvideo just nu och det verkar som att det kommer ta ungefär fyrtio minuter :) Hjälpte det här något?

  SvaraRadera
 2. Så här blev det för mig också när jag läst ut The Hero of Ages, sista boken i Brandon Sanderson Mistborn-triogi. Jag försökte börja på andra böcker, men det tog typ en vecka innan jag kommit över slutet. Det enda säkra sättet att komma över boken är väl helt enkelt att vänta och komma över den ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åååh, vill läsa Mistborn så mycket! Usch, hatar att läsa ut bra serier, känns alltid lika sorgligt ... Men ja, jag får väll bara vänta ut det. (Men alltså USCH vad jag hatade det!) :S

   Radera