söndag 1 februari 2015

januari.

~
Jag, En - David Levithan (4/5)
Alena - Kim W. Andersson (4/5)
Systrars öde - Jessica Spotswood (4.5/5)
Under en himmel av glas - Martin Widmark (3.5/5)
Legenden om Sally Jones - Johan Wegelius (4.5/5)
~
Antal lästa böcker: 6
Antal lästa sidor: 1475
Omläsningar: noll
Antal manliga författare: fyra
Antal kvinnliga författare: två (mycket ovanligt att männen är fler!)
Kvar i olästhögen: 47 st om jag räknade rätt
Övernaturliga inslag: Funderar på att skippa den här - för är aldrig riktigt säker ..? Men Alena, Jag, En och Systrars öde är väll självklara.
Påbörjade serier: ingen!
Fortsättningar på serier (varken första eller sista delen): två
Avslutade serier: en!
Antal recenserade böcker: alltså av ovanstående .... en. + tre gamla! Kommer på förhoppningsvis alla, i någon form.
Fådda/köpta böcker denna månad: Eh tio ...
Lästa recensionsex: 2 st
Lästa bibliotekslån: två
e-böcker: noll
Noveller/seriealbum/bilderböcker: ett seriealbum, en bilderbok och en kapitelbok med bilder.
Böcker som påbörjades i januari men inte lästes ut: Katherine-teorin, Kaninhjärta, Järnprovet och Spring så fort du kan (står ju på baksidan av Som om jag vore fantastisk att den är fristående, men har läst så många recensioner som skrivit att den INTE är det, så bestämde mig för att läsa tvåan först.) - alldeles för många!
Månadens finaste: 
Den ena SÅ snygg, den andra Så Himla Vacker.
Bästa bok: Prodigy, får det bli.
Största överraskning: Legenden om Sally Jones kanske? Hade av någon anledning fått för mig att jag inte skulle gilla den vidare mycket.
Sämsta bok: Alltså men tyvärr, vill inte ge någon den titel den här gången. Men med kniven mot min hals Under en himmel av glas - den var minst speciell kanske ...
Största besvikelse: Jag, En faktiskt. Blev inte alls lika överväldigad som många andra verkar ha blivit.
Spännande saker som hänt under den här perioden: Jag fyllde år! Shoppade tre ..? gånger, åt supergod mat flera gånger och fick så många fina rec-ex! Bloggen slog även rekord i antal sidvisningar - i januari kikade ni 2515 gånger in här! Tacktacktack bloggen är inget utan er blir så glad <3 *vi struntar i att många mest säkert undrade vad det var för en typ som kommenterade på alla bloggar hela tiden, för har varigt väldigt kommentaraktiv i januari, känner jag*
Hur det gick med planeringen: Jag kom ikapp med recensionerna från december, men lämnade de nya liggandes ... måste ta tag i! Men jag läste vad jag ville, skrev många inlägg (18) och kom nog rätt så bra in i alla rutiner igen. Och fyllde år, haha.
Planer inför februari: Det är dags för #hokuspokus2015!! Så Harry Potter ska jag försöka hinna mycket med, men det är också Cirkeln-premiär (trots att det ser dåligt ut på den fronten här i Finland. VARFÖR??) och #LäsOSalot, så typ detta:
 *Cirkeln Insurgent Som om jag vore fantastisk Harry Potter och fången från Axkaban*

Hur började året för er?

2 kommentarer:

 1. Inte gått så bra för mig att läsa nu i början av året. Läste en bok som jag inte alls fastnade i och efter det har det gått rätt så trögt!

  SV: Vad kul att du gillade mina inlägg! Det är något jag har funderat på länge eftersom jag håller på med första utkastet till en bok i min favoritgenre, så jag tänkte att jag skulle skriva om mina funderingar för ifall någon annan kände igen sig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch, får hoppas att du hittar något du fastnar mer för snart! :)

   Radera