onsdag 11 februari 2015

igår. två nya.

Hallååj alla fina! Idag har det varit solsolsol och så mycket vår det kan vara i februari. (Men alltså whaaat?! Redan vår och jag har inte åkt skidor en enda gång?! Hoppas det hinns bli ändring på.) Gick med jackan öppen!
 
Idag skulle egentligen första grenen i #läsOSalot kommit upp, men det hann jag obvi inte med. Förresten - vad vill ni se mer/mindre av här? är inte det att jag är oinspirerad, bara lite osäker just nu - tycker ni alls om att jag skriver lite om vardagen också?
~
Jag var ju som sagt i huvudstan' här för nån vecka sedan, så är ju på tiden att visa vad jag köpte! Tre saker är det ju egentligen, men BH:n är inte särskilt speciell (vit och sådär bara, den kliar förresten av någon anledning hemskt mycket - trots att den ät vättad?!) och jag tänker faktiskt inte visa den på mig heller, så det så.
 
Men, de andra två! Dem ska ni få gifs på. Igår matchades de med en t-shirt (jättemjuk!) jag hittade på Carlings rea i början av året.
 
 
Byxorna kostade 20€ på H&M och jag tycker himla mycket om dem. De är rätt så ljusa, stretchiga och höga i midjan. Eller ja ... JAG SKULLE VILJA HA ÄNNU HÖGRE MIDJA! Nån som har tips på nåt märke med ultrahög midja?

 
Bombern hittade jag på Monkis rea - också för 20€. ÄLSKAR den! På våren kommer den användas som rock, I think, men nu passar den finfint som "tröja". Den är i mörkblått "satin" - jätteglansig, kort och alltså bara underbar.
 
Det var allt för den här gången - ha det bäst coolingar!
 
Tusen tack till lillasyster som fotograferade!


4 kommentarer:

  1. Haha, vad roligt med gifs ;) Väldigt fina kläder, Elvira! Jag brukar köpa jeans med hög midja på Vero Moda och Carlings, de har självklart även låg midja. Jag vet däremot inte hur hög midja du vill ha och om deras byxor har tillräckligt hög midja enligt dig, men det är de enda bra jag känner till :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att det uppskattas! ;D Tackar, tackar, tycker jag med haha ;P
      Tack för tipsen! Ska försöka kika där då. Kollade faktiskt lite på Dr Denims hemsida igår och de verkade ha rätt så höga, och de säljer väll Dr Denim på Carlings har jag för mig ..? :)

      Radera
    2. Ja, precis! Det är Dr. Denim jag snackar om :) Jag har ett par svarta därifrån och de råkar faktiskt vara mina favoritjeans ;p Det är de jag använder mest, tycker de funkar jättebra. Det är väldigt bra stretch och de sitter tajt, men inte för tajt. Dock så slits färgen ut om man tvättar de för mycket, så jag tvättar de så sällan som möjligt för att de inte ska bli grådaskiga xD <3

      Radera
    3. Då blir antagligen ett par Dr Denims mitt nästa jeans-köp! ;D <3

      Radera