torsdag 12 februari 2015

Tävling inför Cirkeln-premiären! Plansch, pocket + Nyckeln-kass i potten

Om ni, som jag, läser mycket bokbloggar (svenska då) så har ni säkert inte kunnat låta bli att notera mängden av tävlingar där vinsten består av en signerad Cirkeln-pocket med filmomslag. Först tyckte jag det blev lite konstigt när så många hade samma tävling - men nu har ni ju faktiskt SJUKT STOR CHANS att faktiskt vinna en bok. Så delta i alla ni hittar, vetja', om ni (mot all förmodan) vinner fler en en tävling så låt vinsten gå till nästa/ge bort priset. Superbra, faktiskt. När man tänker efter.
 
Filmatiseringen av den första boken i Engelsfors-trilogin, Cirkeln av Sara Bergmark Elfgren & Mats Strandberg, har alltså premiär den 18:de februari. Iallafall i Sverige. Men inte här i Finland??? Är så olycklig pga det. Alltså hur inte rättvist!? För det verkar faktiskt hur bra som helst och är så peppad. När jag än får se den.
 
 
Alltså det här kan bli så bra, så bra.
 
Nu är inte min tävling riktigt likadan som de jag hittills stött på, för jag var inte så snabb så jag fick lotta ut ett signerat ex. Utan priset jag erbjuder är istället pocketen, men inte signerad, en Nyckeln-kass och en stor filmplansch! *vill ha själv juu*


 
Den enda "regeln" är väll att bo i Norden och göra det som krävs för att delta, som är följande:
 • Det här är egentligen ingen tävling tävling, utan en utlottning. Den första lotten får du av att kommentera inlägget med ett "jag är med" el. liknande och din mailadress/blogg/instagram. Nåt där jag kan kontakta dig, helt enkelt. (Om du inte vill att någon annan ska se t.ex. din mailadress så kan jag låta bli att publicera kommentaren. Skriv isåfall det!:)
 • Den andra lotten får du om du delar tävlingen på nåt socialt media (blogg/instagram/Facebook el liknande. SÅ JAG KAN SE DET!) och/eller skriver vilken/vilka karaktär/er från Engelsfors-trilogin du mest relaterar till - om du känner till Engelsfors, vill säga. Annars kan du skriva om någon annan bok/filmkaraktär du kan relatera till. Man kan alltså bara få en lott fast man gör båda (vilket jag hoppas att många gör) och en lott av att bara göra nåndera också. (eh..?)
 • Två till lotter kan du få om du kikar in här imorgon/efter imorgon och svarar på en kluring jag försöker fixa tills då. UPDATE 15.2 - PGA BRIST PÅ INTRESSE HITTILLS, BRIST PÅ IDÉER HOS MIG OCH FÖR ATT GÖRA DET "ENKLARE" OCH SÅ, STRYKER VI DEN HÄR PUNKTEN.
 • Tävlingen är öppen tills kl. 23.59 19.2 finsk tid (=22.59 svensk tid)
Om du inte läst Cirkeln - frukta varken längden eller genren! Dessa böcker är lättlästa och så himla spännande så man Kan Inte Sluta Läsa. Dessutom är det hemskt mycket ungdomsbok blandat med fantasy. Så jag tror man kan gilla det oavsett vilken genre man vanligen läser.
 
Och det var nog allt, tror jag? Hoppas så många som möjligt deltar - may the odds be ever in your favor!
 
Är ni peppade inför filmen? Hur tycker ni det verkar?
 
Tusen tack till rabén&sjögren som sponsrar!

4 kommentarer:

 1. Har sett att många lottar ut boken (inklusive mig själv, hahah), men säger som du: större chans att vinna en! :D

  SvaraRadera
 2. Jag tror att filmen kan bli bra och jag hoppas verkligen att det blir så!! :)

  SvaraRadera
 3. Jag vill gärna vara med :)
  Anita
  anneng41@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Jag är med! Instagram: @heyy_emmaa :))

  SvaraRadera