lördag 10 januari 2015

Men de här vill jag ju också läsa!

Nu har jag tydligen "glömt" lite titlar i mina inlägg om vårvinters utgivning ändå ... för de här är jag ju också nyfiken på!


Främst Nothing else matters av Lina Stoltz vill jag läsa - handlingen säger inte mycket men jag tror jag kan gilla den. Och är nyfiken på Lina Stoltz! Ges ut av rabén&sjögren i mars.
Livet enligt Fikry av Gabrielle Zevin hade jag ingen aning om vad det var till för nån dag sen - då såg jag den överallt, boken om en man som jobbar på bokhanden och plötsligt har ett barn på sitt ansvar. (?) Det är ju vuxenlitteratur, vilket jag inte brukar läsa, men den känns mysig och tror Absolut att jag kan läsa den, och gilla. Ges ut i mars av Forum.
Vi är alla helt utom oss av Karen Joy Fowler är jag lite kluven till om jag vill eller inte vill läsa - å ena sidan dör jag av nyfikenhet, å andra sidan känner jag att det kanske inte riktigt är för mig. Handlingen säger inte mycket här heller, men jag tror det kan vara bra. Lavender Lit ger ut den i april.
 
Har ni läst någon av dem eller är ni bara nyfikna som jag?

5 kommentarer:

 1. Nothing else matters tycker jag verkar väldigt bra, trots att jag blir lite tveksam på engelska namn på svenska böcker. Men handlingen verkar bra ändå :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, tycker det kan bli lite fånigt med engelska namn ... men handlingen verkar faktiskt intressant! :)

   Radera
 2. Omslaget till " vi är alla helt utom oss" är ju så fint! Skulle kunna tänka den för vill testa Lavender lit! Har inte hunnit läsa något av dem. "Kanske är det allt du behöver veta" måste jag bara hinna med i år, antingen köpa själv eller kanske få i Mars när jag fyller år! / Hannah!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det! Och du MÅSTE verkligen läsa den - tycker den är så fin, så fin. Hoppas du får den! :)

   Radera
 3. Svar: Hahah,skönt att veta att det i alla fall finns någon som inte har tröttnat^^

  Ser fram emot att se dina gifs! (och jag förstår dig om det tar tid innan du hinner göra taggen, jag brukar lida av samma problem xD)

  SvaraRadera