onsdag 21 januari 2015

Comig up! (+ lässtatus)

Hej på er alla! Hoppas ni haft en fin onsdag, min har faktiskt varit rätt så bra, har inte haft något jag tvunget behövt göra och bara läst i Demi - en finsk tidning för unga flickor som jag alltid mår Så Bra av att läsa - tipstips om man bor i Finland och kan finska någorlunda bra! (Rätt så långa texter.)
 
Jag har börjat skriva på min recension av Prodigy. Jag är faktiskt klar, i princip, men jag vet inte. Det vill liksom inte bli bra - för jag tycker om den så mycket och tycker att varken mina formuleringar eller mitt språk (ett och samma ju iofs men iaf) kan göra den rättvisa in anyway. Det blir helt enkelt inte bra, tycker jag, och det ger mig lite prestationsångest. så låter bli att publicera den tills vidare, men snart, snart kommer den!
Och nu när jag inte publicerar den så kände jag att jag ville uppdatera bloggen på nåt vis iallafall, så det blir lässtatus och annat som borde dyka upp inom en snar framtid:
 • Recension alt. mini rec på Jag, En av David Levithan
 • Inlägg om det här
 • Book Gif -tag (borde ha kommit upp för jättelänge sedan)
 Och det var väl kanske det? Nå, det var ju inte så mycket. Prodigy hoppas vi kommer imorgon (hoppeligen känner jag mig säkrare då - hoppas det här bara är tillfälligt), sen den andra punkten, sen kanske Jag, En och på söndag gör jag taggen. Schema för hela vecka ju! Så nu vet ni.
 
Annat jag borde göra (känns mer viktigt och är större risk att jag tar tag i det om det finns här):
 • Läsa. Sätta mig ner och läsaläsaläsa länge i ett. Utan mobil! Obsobs.
 • Starta en "livsstilsblogg" eller nåt. Har varit så sugen på det på sista tiden för läser t.ex. den här, den här, den här, den här, den här, den här och den här fina som ger mig daglig inspiration. Vill skapa nåt liknande, men jag har liksom inte riktigt livet, känns det som? (De är ju alla flera år äldre än jag) Är orolig att det blir mer text än bilder (som jag älskar) då och jag vet inte ... men vill. Jättemycket. Borde jag?
 • Byta namn på bloggen - och webbadress! Mitt nuvarande namn känner jag att inte passar bloggen mer, men vill inte att ni ska tappa bort mig genom adressbyte - nån som kan förklara hur man byter webbadress och alla hittar hit iaf?? Eller blir det så automatiskt bara man byter??
 • Börja skriva på ett *tråkigt* arbete i historia så jag får det klart i tid. Och har tid.
 • Spela gitarr. För att jag vill lära mig.
 • Skriva mail till alla fina personer jag börjat maila med på sistone - men varit hemskt dålig på att svara.
 • Skriva brev till världens bästaste brevvän Hanna.
 • RITA!
Nåja, nu har jag fått leka "livstilsblogg" ett tag, så nu över till läsning igen. För tillfället läser jag tre böcker - egentligen fyra. Vilka?
 • Systrars öde av Jessica Spotswood
 • Kaninhjärta av Christin Ljungqvist
 • Katherine-teorin av John Green (e-bok på mobilen)
 • Lola uppochner av Monica Fagerholm (typ, kanske)
Den jag mest vill läsa är faktiskt Systrars öde, men Kaninhjärta har jag kommit såpass långt i och tycker jag ändå ganska så mycket om så borde inte sluta. Katherine-teorin gillar jag *rätt så* mycket hittills men blir frustrerad över hur långsamt det går. Lola uppochner började jag läsa pga önämna skäl och jag vill fortsätta men den Är Lång och språket Är Krångligt. Vad skulle ni göra i min situation? För vill liksom inte jättejättemycket läsa riktigt nån av dem ... eller kanske jag bara borde rycka mig i krigen och ta tag i det genom att först läsa en och sen nästa eh..?
 
Var väll mest det jag ville säga. Himla flummigt blev det men skönt ibland. Ha det bäst och hjälp mig gärna. Kram hejdå.

4 kommentarer:

 1. Det bästa man kan göra om man ska byta webbadress är väl helt enkelt att skriva ett sista meddelande där du berättar att du bytt, och länkar till den nya. Tids nog hittar alla läsare rätt :)

  Sen tycker jag absolut att du ska starta en livsstilsblogg! Så länge det är roligt kan det väl aldrig bli fel? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men skulle liksom vilja ha kvar allt från den här bloggen .. och har ingen aning om man flyttar det! Så är väll kanske mest det som är problemet ...

   Ja, det är ju sant! Tänkte att jag nu börjar lite försiktigt med lite inlägg om annat än böcker här, och ser vart det leder :)

   Radera
 2. åh jag följer också flora, sandra, polichinelle och wilderness - älskar deras bloggar så mysiga! :) och vill du ha en livsstilsblogg så gör en då, eller börja lägga in mer sådana inlägg på denna blogg! min blogg handlar ju om allt möjligt haha. jag tror på att blogga om det man vill och känner för, det som får en själv att må bra. inte tänka på massor nischer och allt som det hetspratas om nu för tiden kring bloggandet..

  kör på det du vill, det mår man bäst av! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jaaa, älskar dem med! :) jättebra skrivet, så tycker jag nog med faktiskt. ska börja lite försiktigt med lite annorlunda inlägg här då! :)

   Radera