fredag 6 juni 2014

Ojdå. Det har sagts förut men det tål att sägas igen: ibland flyger tiden verkligen förbi.

Hej på er alla fina! 
Idag börjades med regn, men nu skiner solen! Hatälskar när vädret beter sig såhär. Nu har jag ju sommarlov, så hoppas på mer bloggning, men alltså ... jag har ju samtidigt tid att göra en massa annat nu också så vi får se! 

Men till huvudanledningen till varför jag skriver det här inlägget: bloggen fyller år. Bloggen fyller TRE ÅR!!!!!

Alltså herreguuud tiden går fort. Eller nja ... tycker både det var alldeles nyss och evigheter sen jag startade den. Men det var då alltså rätt exakt tre år sen. 6 juni 2011 startades The worl I live in, som då hette My lifestyle by Elvira som syns i adressen än och som under ett litet tag hette The world of books that I live in.

På tre år har jag hunnit skriva 453 publicerade inlägg. Känns inte jättemånga jämfört med andra bloggare men jag tycker ändå jag bloggat rätt regelbundet de senaste tre åren och är nöjd med vad jag åstadkommit.
Min blogg läste ju i princip ingen i början men sen slog jag ihop mina två än i dag största intressen: att skriva och läsa och det resulterade i att jag började skriva recensioner. Eller jag hittade ju alla bokbloggar först då och "härmade" dem. Innan hade jag ju heller inte läst särskilt många andra bloggar, men nu började jag kommentera på deras inlägg och ... okej, jag tror egentligen inte ni är särskilt intresserade, är väl mest jag som tycker det är roligt! ;D

Rätt nyligen har jag dessutom nått 20 000 sidvisningar och det är jag HEMSKT glad över! Alltså verkligen, känns jättemycket.

Tack så hemskt mycket ni som läser, ni betyder så otroligt mycket! Hoppas ni nu tycker om det jag skriver då också ... men ni får närsomhelst kommentera något jag skrivit eller skicka ett mail till elviraslillabloggomvarlden(@)gmail.com, jag försöker svara på det mesta! Om ni tycker något kunde förbättras får ni gärna kommentera, men också om ni tycker något ät bra! Skriv helst inte rent "hate", för det gör mig inte särskilt glad.

Hursomhelst så har jag tyckt om de här tre åren väldigt mycket. Ibland har bloggen känts stressande men oftast bara rolig och jag tror nog att jag på köpet utvecklat mitt skrivande.

Jag skulle hemskt gärna vilja ordna en tävling, men jag lovar ingenting. Hur stort skulle förresten intresset vara om jag verkligen anordnade en? Den skulle i så fall bestå av några deltävlingar och helst skulle jag ha flera pris ... men vi ser, jag lovar ingenting! Och ja, först måste jag ju lite veta om det alls finns intresse.

Tack tack för dessa tre år, hoppas det blir ännu fler!

 Och nu tänkte jag bjuda på headers genom tiderna ;)
4 kommentarer:

  1. Grattis! :D (visst säger man väl så även om det är bloggen man firar?)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, vet faktiskt inte, men hoppas, det låter ju så trevligt! ;D Tack säger bloggen!

      Radera