måndag 2 juni 2014

I min brevlåda #25 En massa efterlängtat!


Jag älskar att få böcker på posten. Speciellt böcker jag verkligen vill läsa. Som dessa. 
Har varit lite sur på Rabén&Sjögren nu på sista tiden eftersom de inte skickat böckerna jag frågat efter, och heller inte svarat på mina mail där jag frågat om jag ska få dem. Nu svarade de då, och sen tog det bara nån dag innan jag fick böckerna! Ingen Det handlar om dig dock ... men kanske de inte skickar den mer, för den har ju redan fått rätt många recensioner. 

Inte vem som helst av Nina LaCour
Inte ännu utgiven men ges ut den här månaden! Tänkte att jag inte skulle gilla den lika mycket som Jag går dit du går av någon anledning men oj vad fel jag hade ... redan utläst och kommer recension snart, hittade inget rec-datum dock ...  

Boken om Mademoisell Oiseau av Andrea de la Barre de Nanteuil & Lovisa Burfitt
Också redan utläst och recension kommer SNART! Älskar bilderna, historien är mysig men inte helt perfekt. Jaja, mer om det i recensionen.

Allt och lite till av Sarah Dessen
Helt nyligen utgiven och kommer passa perfekt som sommarläsning! Läste dock en Dessen rätt nyligen så kanske lite trött på det just nu. (Vet av erfarenhet att hennes böcker liknar varandra rätt mycket.) Många verkar ha läst den på engelska (The Moon and More) men vet inte riktigt vad jag väntar mig. Kommer bli femte Sarah Dessen -boken för mig, här finns recensioner på de tidigare:
Mycket mer än så | Mitt perfekta liv | Blunda och hoppa | Du glömde säga hejdå kommer det rec på så snart jag hinner!

Prodigy (Legend #2) av Marie Lu
Det tog ett tag innan jag fick den här. Jag skulle alltså få den, men den kom inte. Så mailade jag och frågade efter en annan bok och skrev där att Prodigy inte kommit. Så mailade de tillbaka och sa att det måste vara något fel. Så fick jag den hemskt snabbt! Tack jättemycket Modernista, kommer läsa så fort som möjligt eftersom jag verkligen gillade Legend!

Stad av glas (The Mortal Instruments #3) av Cassandra Clare
Är så hemskt glad över den här. Mailade och frågade efter den och de skickade som e-bok. Jag mailade tillbaka och sa att jag nog kommer försöka få tag på den som fysisk bok då, eftersom jag vill ha hela serien i hyllan ... och så fick jag den! Tack tack tack! Jag älskade ju första, tyckte andra var en liten besvikelse och nu hoppas vi att jag ska tycka bättre om den här igen! 

Nån som har läst? Vill läsa? Nåt ni rekommenderar?

2 kommentarer:

 1. JAG VILL OCKSÅ LÄSA SARAH DESSEN! Åh, vad jag är avundsjuk på dig nu, Rabén&Sjögren svarar inte heller på mina mejl...
  Vem skickar du dina förfrågan om rec-ex till? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men usch vad konstigt! Var nån annan bloggare också som skrev att de inte svarade ... just i det här fallet hade jag skickat till Karin Rowland (tror jag..?) men det var Emilia Holmquist (eller nåt.. x)) som svarade :P men det här är ju faktiskt underligt ... jag som tidigare tyckt att de varit riktigt bra på att svara :S

   Radera