torsdag 22 maj 2014

Ett livstecken. Typ.

Hej!
Länge sen sist. Och den här gången är jag faktiskt ledsen ... för det är inte läsning som tagit min tid - det är skolan. Alltså mitt shema är slldeles för fullspeckat just nu! I skolan är det sångövningar och stafettkarnevalsövningar och uppsatser och förhör. Hemma måste jag öva på förhören, skriva uppsats, läsa, VILA OCH ÄTA, gå på fotboll och om jag hinner skriva blogg. Sen så vill jag ju helst hinna med vännerna också.

Dessutom har mobilen fått något fel.

Så alltså. Jag har alldeles för mycket just nu för att hinna med bloggen. Och jag orkar inte med att tänka på den med nu. För om jag gör något så gör jag det så bra jag kan. Och det tar tid. Och krafter.

Alltså har bloggen nån sorts paus framtills skolan tagit slut (31.05). Jag har recensioner färdiga på papper och borde skriva IMB-inlägg så kanske det kommer nåt. Men det är också mycket möjligt att den står ouppdaterad tills jag fått ordning på mitt liv.

Hoppas ni fattar. Och inte slutar läsa.

Tills vi hörs - ha det bäst!

6 kommentarer:

 1. Hejsan! Gud jag har också massa plugg nu, så hinner knappt inte läsa heller! Dessutom har jag nästan rensat bibloteket på alla bra böcker så har liiite läskris just nu! Och slutar du redan 31:e i femte? Jisses! Jag slutar den 13:e Juni! Förresten vilken klass går du i? :D

  /Kramizar

  SvaraRadera
  Svar
  1. hatar när skolan kommer emellan läsningen ... för alltså man måste ju det, men man vill ju mycket hellre läsa ;P Men usch, händer också här ibland .. måste vara nån med bra boksmak då XD Men oj, slutar du två veckor senare? :O Jag går på sjuan, och du? :)

   Kramiz

   Radera
  2. haha, ja precis!
   Ja det gör jag tyvärr, så tyckte att du slutade så tidigt! :O Men du bor väll in Finland?
   Jag är 13 år och går i 6an! Btw.. jag skickade till förlaget som hade "Var är Alaska" av John Green.. och de sa först att de inte hade några kvar, men den skickade en att jag kunde få köpa ett rest-ex för 120 kr!! Så nu väntar jag på ett post-avi från dem! ;)

   Radera
  3. Japp, bor i Finland :) Aa, men då är vi ju nästan lika gamla ;D
   Men Gud, så vill jag ju också göra, haha! :O Var ju jätteroligt ;)

   Radera
  4. Ja, det är vi! ;)
   Tänkte först låna från en bibblan en bit här ifrån! Men tänkte om det här är dem sista exemplaren i Sverige måste man ju ta chansen! Om du vill kolla med dom, maila till: info@berghsforlag.se !

   Radera
 2. JAG TROR JAG DÖR.
  SHATTER ME (rör mig inte) SKA KAAANSKE BLI FILM!! SHIT SHIT SHIT *-*
  SÅG DET NYSSSSSSS. Det här är galet säger jag bara, och väääldig oseriös kommentar. haha.

  http://www.pagetopremiere.com/2013/05/shatter-me-optioned-by-20th-century-fox/comment-page-1/
  Oh myy gossssh.

  SvaraRadera