fredag 2 maj 2014

I min brevlåda #24 Alfabeta

Mitt favorit rec-ex-beställnings-sätt är att bara gå in på förlagets hemsida och välja vilka böcker man vill ha. Och sen få dem hemskickade. Så har ju Alfabeta det ordnat, och förutom att det är enkelt så har jag hittills fått alla böcker jag frågat efter (yey!) och de har kommit ULTRA-snabbt. Så alltså, definitivt plus i kanten för dem där då. 
Jag kollade alltså på deras utgivning typ i förra veckan och hittade några små böcker jag var intresserad av. Jag tror det var typ tre...men hursomhelst, två av dem har landat hemma hos mig och en är inte utkommen än!


Isols verk har jag varit nyfiken på ett tag nu, så då beställde jag Petit, monstret genast när jag såg den! (Den kom ut förra året, men har inte hört så mycket om den för det..?) Den är redan utläst då den är så kort, jag gillade och liten recension kommer inom kort! Smart och fint och så. 
Skuggan av Anna har jag nog varit lätt intresserad av sen den kom ut (i februari..?). Vet att den typ är en triller eller nåt och att författaren även skrivit Sanningen om Alice som typ är hemskt hyllad. Jag har inte läst den, man alltid velat. De tillhör dock inte direkt nåt av mina favoritgenren, är väl därför jag inte varit ultra-pån av att läsa dem. Men om det är spännande och beroendeframkallande, då kan det vara bra. Ser verkligen framemot att läsa, hoppas jag gillar!

Bägge är dessutom så fina, med dust-jacket och allt. Känns himla lyxiga, gillas!

Tack så hemskt mycket Alfabeta för recensionsexemplaren!

Har ni läst nån dera? Vad tyckte ni?

4 kommentarer:

 1. Jag har inte läst någon av de böckerna, men jag har läst Sanningen om Alice av Rebecca James och den var riktigt bra! :)

  SvaraRadera
 2. Ska nog ta och läsa Skuggan av Anna snaaart då! ;D

  SvaraRadera
 3. Tänkte ge förslag på en bok, som heter Den gröna Cirkeln, av Stefan Casta! Den var rätt bra, men det roligaste med den är att den väcker så stora funderingar :D Man undrar hela tiden vad som kommer hända. Det är ingen deckare utan med overkligt inslag! Det finnas även en fristående uppföljare Under tiden, men gillade den första bäst!

  /Hannah
  Du vill ju följa mig på insta, men har bara för mina vänner irl egentligen, så funderar på hur jag ska göra ;) haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för förslaget! Måste se när det blir passligt att läsa dem...tror mitt bibliotek har dem inne så borde ju bli lätt att få tag på! ;D
   Och ja, misstänkte nästan det, jag förstår om du väljer att jag inte får följa men blir glad om jag får! :)

   Radera