tisdag 25 mars 2014

I min brevlåda #22 Små böcker

Hej!
De senaste två (..?) veckorna har jag fått tre rec-ex som jag inte berättat om än! En av dem har jag faktiskt redan läst, en kommer det antagligen dröja ett tag tills jag läser och en håller jag på med nu.

 
Tänk så sjukt otroligt det måste kännas att som 13-årig få en bok utgiven! Alltså påriktigt, min dröm. Jag har med flit undvikt att läsa så mycket om den här boken, jag typ vet att det handlar om en flicka och en pojke och de har båda upplevt värsta sommaren nånsin. Denna landade i min brevlåda igår och blev rätt överraskad av hur liten den är ... men så fin! Tycker den är så himla gullig och älskar formatet. Kommer typ läsas slut idag antar jag då den är så väldigt kort och jag läste ca en tredjedel snabbt igår. Hoppas jag gillar den! Tack Bokförlaget Langenskiöld för detta rec-ex!

http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9186579940Färglös av Chris Wooding
Hemskt kort, gick på under en timme att läsa. Handlar om en pojke som föraktar färglösa (döda som återupplivats med ett lazarus-serum) tills den dag han själv blir en. Men mer om det i recension. Som borde bli knåpad i hop typ imorgon för att inte riskera att glömmas. Tack Argasso för rec-exet!
 
Drömtjuvarna av Maggie Stiefvater
Andra delen i Kretsen-serien som kommer bestå av fyra delar. Fick tyvärr denna som e-bok. Även om jag blivit e-boksfrälst nyligen så har jag ingen lust att läsa den här så utan skulle mycket hellre läsa den som fysisk bok. Ska försöka få tag på men annars kommer jag läsa den efter ett tag. Kommer antagligen ta ett tag då jag har många andra att läsa och den är en e-bok. Men iallafall, tack så hemskt mycket för e-boken B.Wahlströms!
 
Så det var de då. Inga hemskt efterlängtade men böcker jag plötsligt fått syn på och fått lust att läsa. Hoppas hoppas jag gillar Hjärtat fortsätter att slå..!
 
Längtar efter Det handlar om dig av Sandra Beijer varenda dag nu. Eller okej, har längtat efter den länge, men nu hoppas jag att den kommit på posten varje dag. Och jag blir besviken varje dag ... nej men den kommer ju ut först på fredag, så den hinner ju komma ju. Hoppas bara jag får den, för som jag uppfattade det så skulle jag få den, men jag trodde också att jag skulle få Boken om Mademoiselle Oiseau och den har inte synts till än. Men hoppaaaaaaas!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar