fredag 28 mars 2014

!

Om man inte direkt är så superförtjust i ett rec-ex man läst och fått, men förlaget verkar hur trevligt som helst och man liksom inte täcks skriva så dåligt om boken ... även om man också hittar ljusa sidor. Hur gör man då?!?
Måste väl finnas någon som varit i samma situation, snälla hjälp mig! Hur skulle ni göra, eller hur har ni gjort?
Känns lite dumt att skriva det här menmen. Gillade inte boken så hemskt mycket hur jag än försöker vrida och vända på det...

6 kommentarer:

 1. Har själv funderat en del över det där~
  Kanske kan du säga att boken inte var något för dig personligen, men att du rekommenderar den till "grupp-med-människor-som-kanske-skulle-gilla-boken."

  SvaraRadera
  Svar
  1. japp, tack för tipset! Gör nog nåt liknande och kanske möjligtvis inte är lika negetiv i recensionen som jag egentligen är mot boken... ;D

   Radera
 2. Jag hade typ ett sånt där problem för ... ett och ett halvt år sen (XD), och det är ju midre kul att hamna i ;) Men jag tycker att det är bra att vara ärlig med vad man tycker om boken. Sen behöver man ju inte skriva att boken är det sämsta man läst, så om det finns ljusa sidor kan man ju nämna dem :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känns genast bättre när man vet att man inte är ensam, haha XD nejmen jag tycker också att man ska vara ärlig ... har bara så svårt för att vara så negativ som jag egentligen är mot den här boken så jag verkligen VILL gilla den... :/ kommer antagligen bli en lite förskönad sanning... :P Tack så mycket för tipsen/hjälpen båda!

   Radera
 3. Jag brukar nog vara ganska ärlig men brukar också göra mitt bästa för att skriva om de ljusa sidorna (om man hittar några) också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, ska försöka vara dt jag med! ;D

   Radera