tisdag 28 januari 2014

TAG om böckerna i min bokhylla

1. Bok du inte har läst ännu men verkligen ser framemot:
Alltså jag har ju himla många olästa hemma, men av nån anledning känns ingen riktigt sådär måst läsa nu! Men alltså, kanske Stad av aska, verkligen hatade ettans slut och MÅSTE läsa vidare men dens höga sidantanl avskräcker mig lite...
2. Den bästa bok du har hemma:
Och hur f*n är det meningen att jag ska kunna svara på det?! har ju en massa underbara böcker hemma! Eller iallafall fler än en. Men alltså de bästaste bästa är nog Harry Potter, Jellicoe Road, Förr eller senare exploderar jag och Hungerspelen är ju kind of a masterpiece.
3. En bok du önskar varit bättre och kanske var lite onödig att köpa:
Alltså, jag har inte köpt särskilt många av mina böcker. Men en bok jag lite ångrar att jag frågade efter som rec-ex är Jaqueline Wilsons Midnatt. Har Mirakel av Renate Nedregård i olästhyllan och ongrar lite att jag spenderade det den kostade på den (fast den var på rea) för den har fått rätt negativa recensioner, kommer dock nångång i livet ge den en chans!
4. Någon bok du var jättepepp på när du köpte men sedan bara har blivit stående:
Alltså ett tag ville jag läsa Antiloper (Ester Roxberg) helt otroligt mycket, men när jag sen började kändes den bara så ... djup och jag har inte börjat om. Har dock rätt höga förväntningar på den så när jag väl känner för den hoppas jag att jag gillar den. Sen finns det Cirkoli som jag hemskt mycket ville läsa sen jag läst Viggos fina recension, fick de till födelsedagspresent förra året men har liksom ... inte känt för den. :O
5. En bok du köpt mest för att den hade vackert omslag:
Kommer ärligt talat inte på någon! :O Jag som enligt mig tittar mycket på omslag... Jag tittar på omslagen och kan älska dem, men jag kollar nog ändå vad andra har skrivit om en bok och vad den handlar om innan jag läser. Men Stjärnmärkt (Sýstrarna Cahill #2, Jessica Spotswood) kan jag faktiskt medge att jag rätt mycket frågade efter för att dens omslag bara är för adorable..!
Jag taggar:
Typ de flesta verkar ha gjort denna...men hittade dessa:
Bokugglan
Bokpandan
Bokgrottan

Hoppas hoppas ni vill göra den! :)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar