söndag 3 november 2013

Bokbloggsjerka 1-4 november

I veckans jerka undrar Annika följande:

Boktrailers bli allt vanligare men det är ingenting jag själv brukar titta på, men frågan är hur du ställer dig till dessa och om det finns någon trailer/några trailers som du tycker att vi bör se?

Ja, har märkt att de blivit vanligare, men eem...jo, jag brukar titta på dem, men kan inte säga att jag gillar det så himla mycket. För det första kan de ju kanske förstöra ens egna bilder om man ser en miljö eller viss del av boken uppspelas, och för det andra tycker jag inte att de brukar vara så värst bra. De har liksom inte direkt nån funktion, brukar ju kanske vara att nån läser upp ett litet stycke från boken och sen spelas nån passande sång och boken kommer och synas tillsammans med datumet för när den släpps. Man är ju faktiskt oftast tillräckligt pepp på vissa böcker redan innan man ser trailern. Har heller ingen direkt favorittrailer jag tycker att ni absolut borde se.

Men vad tycker ni då?

7 kommentarer:

 1. Håller med, de få jag sett har varit sådär och just att få sina egna bilder ersatta av trailerns förstör lite intrycket av boken...

  SvaraRadera
 2. Det sköna med att läsa tycker jag är att man får spela upp sin egen film i huvudet :)

  SvaraRadera
 3. Håller med absolut! Har inte riktigt fattat grejen med boktrailers.

  SvaraRadera
 4. Håller helt med, har inte förstått meningen med dem.. :)

  SvaraRadera