måndag 14 oktober 2013

Höstlovs-program

Nu har jag höstlov. I en hel vecka kan jag göra typ precis vad jag vill och glömma vad skolan är. Så jag har ju lite planer, för framtiden ni vet.
För min läsning går trögt.
Eller den har gjort det en tid nu.
Men jag fortsätter att beställa hem böcker. Och det är ju inte direkt så klokt.

Så på höstlovet tänkte jag ta tag i min läsning. Påriktigt. Jag tänker läsa slut påbörjade och börja på såna som har varit olästa alldeles för länge för att vara recensionsexemplar. För man borde ju läsa dem typ direkt, eller hur? Men iallafall har jag recensionsexemplar som jag fick typ i april eller nåt. Så de är väl typ et halvt år sen nu.

Borde vara dödHomecoming QueenChanslösDen femte vågen

Borde vara död och Homecoming queen är liksom de som det är mest panik med nu. Chanslös kom ju ut redan 2012 men jag fick den i slutet av sommaren. Den kommer jag då prioritera efter de andra eftersom den kom ut då. Den femte vågen känns det liksom bara som att jag måste få läst, annars blir det väl typ aldrig. Den fick jag också i slutet av sommaren, så den är väl säkert sen näst äldst också...

I förrgår läste jag ut Järnkonungen och tummen upp! Idag läste jag slut Peter Pan & Wendy och ja, jag gillade. Väldigt mycket. Ska försöka att skriva recensioner på dem så snart som möjligt. (Förhoppningsvis på höstlovet, men måste också recensera Det finns råttor överallt utom på Antarktis.) Men jag tycker att det var rätt bra av mig, och kanske jag till och med hinner läsa alla ovanstående under veckan?! ^^

Och det är inte bara böcker jag vill hinna med på höstlovet. Imorgon planerar jag att ta mig till hallen och friidrotta lite. Är läääääänge sen sist men det känns som att jag inte vill sluta med det helt. Men jag tänker att jag bara ska hålla på med det lite för mig själv; inte delta i tävlingar, göra det när jag känner för det och försöka vinna över mig själv.

Och jag vill hinna se filmer! En MASSA filmer! T.ex. The Perks of Being a Wallflower, Pride & Prejudice (BBCs serie med Colin Firth), Nick & Norah's infinite playlist, Grease 2 och helst några till. Har ju sett alla utom Pride & Prejudice innan, men var ett tag sen och jag gillllllaaaar dem alla så mycket så att...

Idag ska jag på byn med en kompis en stund, och sen ska jag även baka och sånt nu också. Så jag har ju rätt mycket planer.

Vad har ni för planer för höstlovet? (Och skulle ni helst vilja ha en recension på Järnkonungen, Det finns råttor överallt utom på Antarktis eller Peter Pan & Wendy???) Ha det bäääst!

2 kommentarer:

  1. Har du höstlov NU????
    Fuuu, vad fuskigt :3 Jag har inte höstlov förrän vecka 44...

    SvaraRadera