söndag 15 september 2013

Fem frågor - utmaning

Hej! Såg idag att jag blivit taggad av Andréa på bloggen bokriket att göra enkäten fem frågor, som då går ut på att man svarar på fem frågor. Tack så mycket Andréa, är alltid roligt med enkäter! Vet inte vem som startade den, men nu kör jag då..:

Vem inspirerade dig/uppmuntrade dig att börja blogga?
- Vet faktiskt inte...jag liksom bara bestämde mig för att börja. Det var väl ingen särskild som inspirerade mig då jag faktiskt inte läste just nån blogg i början. Jag och min lillasyster startade blogg samtidigt, så vi kanske då lite "stöttade" varandra, men egentligen så började jag liksom bara. 
Hur väljer du ämnen att blogga om?

- Jag väljer egentligen inte vad jag bloggar om. Jag bloggar liksom om det jag vill skriva och som jag tror att andra vill läsa. Nu har min blogg ju blivit väldigt bokig och mitt bokintresse har nog ökat så mycket böcker och recensioner blir det ju då...men jag tror att rätt många av mina läsare är bokintresserade så det vill ni ju kanske läsa också? :)
Vad vet de flesta inte om dig?
- Eem..finns säkert mycket ni inte vet, men här kommer en liten lista:
  • Jag är rätt så duktig i skolan, eller jag var det iallafall i lågstadiet, nu får vi se hur det blir...
  • Jag har haft glasögon sen jag var två.
  • När jag var mindre var jag inte så förtjust i att leka med dockor, men lekte mycket med Barbie, Bratz och liknande. Då lekte jag ofta att de t.ex. hade modevisning.
  • Jag har alltid varit intresserad av mode/kläder ^^
  • Jag tycker väldigt mycket om att rita.
  • Jag har alltid skrivit berättelser.
  • När jag var typ tio år gillade jag inte så mycket att leka typ troll ute, utan lekte allra helst att jag lagade mat. Ni skulle bara veta vad jag har låtsats-kockat ihop...
  • Jag lyssnar hemskt mycket på musik. Eller, i mitt huvud nynnar jag hela tiden på nån låt, och jag är antagligen en av få människor på jorden som sjunger högt för sig själv i typ butiken.

Blev ju väldigt mycket om min barndom nu, men är ju kanske typ det ni inte vet.
Vilka tre ord beskriver din stil bäst?
- Bokstil? Klädstil? Hurdan jag är? Nå, om det är bokstil så är jag svag för romantiska böcker. Om de dessutom är spännande, roliga och kan klassas inom genren fantasy så är de rätt perfekta.
Om det är klädstil så är min stil rätt blandad. Jag gillar liksom både gulliga och "prinsessiga" kläder, samtidigt som jag på senaste tiden har börjat få en mer "rockig" stil. Och jag är svag för kjolar.
Om vi ska snacka hurdan jag är så är jag väl rätt "pratig", men om jag inte känner nån så är jag hemskt blyg. Sen så skrattar jag högt och mycket.
Vad tycker du om att göra när du inte bloggar?
- Cirka en miljon saker! Men träna (typ allt; dansa, friidrotta, spela fotboll åka slalom m.fl. Men det finns ju grejer jag inte gillar också. Som terränglöpning.), sjunga, läsa, skriva, vara med familjen och vänner, shoppa, rita och äta är väl några.

Sen så ska man tagga fem andra. Och jag känner mig extremt tråkig nu, men känns som om alla redan gjort den, så jag taggar ALLA SOM INTE HAR GJORT DEN. Kommentera gärna i en kommentar länk om ni bestämmer er för att göra den, också om ni redan gjort den får ni gärna länka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar