torsdag 11 juli 2013

Hej!

Igår kom jag hem från lägret, och som ni kanske la märke till så kom det inte upp några tidsintällda inlägg eller en recension på Jellicoe Road. Och jaja, jag måste verkligen sluta lova sånt jag inte håller. Förlåt. Men jag hade helt enkelt inte tid den dagen!
Hursomhelst, så har jag en massa recensioner jag måste skriva, jag har redan skrivit Jellico Roads, den kommer snart att komma upp, men sen då? Idag kommer jag inte att ha tid att skriva fler, Olivia fyller år imorgon och vi ska och shoppa, men kanske imorgon eller övermorgon eller åtminstone nästa vecka. Men jag tänkte att jag skulle låta er välja vilken bok som jag ska recensera näst, röstningen kommer att finnas här på sidan. -----> Sen kommer jag då att först recensera den som har mest röster och sen den som har näst mest röster och så vidare... Ni har tid till när jag nästa gång har tid att skriva en recension!

2 kommentarer:

 1. Kul att du är tillbaks! Fin header du har förresten, när bytte du? Jag har suttit sedan jag kom in på din blogg och kollat på alla citat. Jag älskar "Okay?" "Okay.".

  Angående röstningen så funkade den just nu inte men jag vill gärna ha en recension på The Carrie Diaries :)
  Min kompis har boken och jag ska snart få låna boken av henne, så jag vill gärna veta vad andra tycker om den också :)

  Men jag vill väldigt gärna se recensioner på de andra böckerna också!

  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du gillar den! :D Jag bytte typ... en vecka sen? Älskar också "Okay?" "Okay." typ mitt favoritcitat från TFIOS.

   Okej, ska försöka recensera den när jag får tid! :D (och de andra med :)

   Radera