onsdag 8 maj 2013

I min brevlåda #8 YEEEYYYYYY!!!!

Idag hade det, igen :D, kommit paket till mig. Gissa varifrån?! Från STYXX fantasy!!! Jag hade skickat mail till dem om jag kunde få böcker, och de sa ja! Är nu jätteglad, för böckerna jag fick var TVÅ och båda verkar sjuuukt fantastiska.

SjällösBorde vara död
Själlös är det väldigt nära att jag kastar mig över direkt, men jag har ju andra böcker.... och Borde vara död verkar rätt skräckig.... :)
De är båda superfina, med STYXXs svarta kanter! Tack alldeles jättemycket!!!
 
Typ i förra veckan kom det ett par andra böcker på posten, de var från Barnensbokklubb och de var..... (trumvirvel)
 
BeskyddarenWallflower
 
DESSA!
 
TPoBaW har jag länge velat läsa på svenska, och nu har jag då chansen! Har redan börjat lite smått.... Beskyddaren vet jag typ inget om bara att den är en typ thriller och deckare och de skrev att den skulle vara bra, kanske en ny favoritserie? :D (även om jag är lite tveksam till det...)
Då kom också nästa nummer av Läseposten, och där står det ju alltid nästa månads huvudbok som denna gång var Saeculum, som jag helt just har fått. Då måsta vi ju anulera den då. Och sen nästa månad, det blir väl julis paket..?, så är Francesca huvudbok! + Ibland vill man inte gärna gå in fast regnet öser ner. Båda verkar jättebra, och jag har hört så himla mycket bra om Jellicoe, så hoppas denna är bra. Jag har själv inte ännu heller läst Jellicoe road, trots att jag köpte dne i typ februari....
 
Men det var de, har ni fått några fina böcker på sistone?

2 kommentarer:

  1. Guud vad kul att du har fått Själlös!^^ Jag hoppas att du kommer gilla den lika mycket som jag gör/gjorde! Den är helt underbar, fick faktiskt tredje delen idag i brevlådan tillsammans med lite andra böcker, ska bli skitkul att läsa då andra delen slutade i en jävligt spännande cliffhanger♥♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. det hoppas jag med! Har läst lite i början och älskar redan språket :D

      Radera