fredag 10 maj 2013

Lässtatus den 10 maj ☺

T'änkte bara berätta snabbt för er hur det ser ut med min läsning nu.
- Igår läste jag slut "Rädda mig inte!" som var alldeles fantastisk, recension borde komma inom kort!
- Nu läser jag "Wallflower", som jag typ kommit 50 sidor i. På mitt nattygsbord finns också "Liesl & Po", som jag började på ett tag, men sen har det inte blivit mer av det... :P Sen så finns där "Förr eller senare exploderar ja", bara för att jag en dag fick lust att läsa den, läste typ 50 sidor och lämnade den där. Ibland läser jag bara i den, den är så himla bra! ♥
- Olästhögen vägrar minska. Just nu finns det 20 böcker där, tre böcker har jag att recensera och två tre böcker läser jag. Så det var typ det.
- Sen så såg jag att Nyckelns omslag har kommit ut. GUD vad snyggt det är, längtar så himlahimla mycket!!! Vet inte hur jag kommer klara detta.... Ska försöka klara mig med de böcker jag har att läsa nu... :)
 
*Jag - d-ö-r*
 
- Såg på adlibris att "mönstrets bok" också ska komma, men det är bara ett anteckningsblock tror jag... (kommer antagligen köpa det whatever it is)


Mönstrens bok

2 kommentarer:

  1. Hehe, jag ska också köpa Mönstrenas bok vad det än är ;) Det är häftigt att Sara och Mats böcker har blivit så stora att man till och med börjar göra anteckningsböcker av dem!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet, det är jätteroligt! De känns ju typ lika stora som Harry Potter, haha :D

      Radera