tisdag 11 september 2012

Hej på re´!

Hejsan! Idag har jag varit i skolan. Spelat fotboll på rasten med strumpor (på vår "rink" med konstgräs), glidit med tårnas ovansida i konstgräset. Fått hålig och blodig strumpa. Men det var inget farligt sår.. har inte ens rengjort det. Hoppas jag bara inte får blodförgiftning nu..:) Men jag gjorde ett mål också. Vilket är rätt ovanligt när jag spelar med pojkarna. Haha!

På veckoslutet hade Alfred släktkalas. Vi åt gott. Kex, kaka... behöver jag säga mer? Sen sminkade jag Olivia. Det var roligt. Vet bara inte om Olivia tyckte det var lika roligt.
Så här blev det:






Okej, det blev rätt många bilder..men jag tycker de blev så fina! Och ni måste ju både få se sminkningen och bilderna. Så ja.

Imorgon har jag matteprov. Har inte övat jättemycket. Det är ju liksom mest repetering nu. Så wish me luck! Iallafall. Det kan ju gå dåligt.

Jag håller på med Cirkusflickan nu. Och jag kan faktiskt förstå att mitt tio åriga jag älskade den. För den är ju bra. Jag tycker om den nu också. Hade liksom lite börjat tvivla efter att ha läst Rädda honom! som jag inte gillade mycket. Men Cirkusflickan är ju bara för bra. Älskar den.

Nu ska jag göra nåt annat. Kanske skriva lite. Läsa slut Cirkusflickan eller bara göra nåt jag känner för.

Hejdå!
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar