måndag 8 oktober 2018

#fallintofantasy18

Deltog lite försiktigt i Lizas Fall into fantasy-läs-a-lot förra veckan - så mysigt med läs-a-lots! Så kul med en gemensam tag!! Erkänner att jag inte läste supermycket MEN definitivt mer än jag antagligen hade utan detta! Så tack tack tack Liza, så fint initiativ i år igen.

Så här såg min TBR ut:
Och okej, den är rätt ambitiös om en tänker på vad jag tagit mig igenom det senaste året - men med det sagt långt ifrån vad mina läs-a-lot TBRs brukar vara. Aja, läste hursom slut Draugen (såklart) och den var både helst fantastisk och det grymmaste jag läst typ. HUR kan författarna göra så mot oss? Och alltså det är 11-åringar som OCKSÅ kommer få sina hjärtan krossade?!?!?! Fattar ej.

Så läste jag lite över hälften av Champion! ÄNT-LIG-EN!!! Bara fyra år för sent men vaddådå. Och den är superbra (också såklart) men alltså kapitlen är långa och jag lyckas inte hitta så långa pauser att läsa under?? Men siktar på att läsa slut denna vecka. Så sen kanske det blir en recension till och med!

På tal om så finns det ju, eh, en del sådana jag ej publicerat än ... ska verkligen försöka komma ikapp innan året är slut åtminstone. Vad vill ni annars läsa om? Känner mig så tom på idéer typ pga endast recensioner är ju rätt ... jamen, blekt. Samtidigt vill jag inte börja med en massa I min brevlåda-grejs igen eller typ svara på frågor varje vecka som andra bloggar ställer ... eller? Är det kul att läsa om? Vad kan en annat skriva om? Och är ni intresserade av serieåsikter överhuvudtaget? Pga jag kollar rätt mycket serier för tillfället, så material finns det gott om!!

Efter Champion ska jag försöka läsa ut Da Vinci-koden och Stanna (omläs) som jag har på hälft. Samt kanske Inuti huvudet är jag kul som jag påbörjade pga läste kul teaserstycke på instagram. Och efter det hoppas jag det blir Equilibrium och Bli kvar! Och sedan måste det nog vara dags för Harry Potter och fången från Azkaban - illustrerad pga är i behov av det myset.

Kul! Älskar läsning, ändå. Måste bara få någon form av rutin i det igen. Samma sak med bloggandet, faktiskt.

Tack för en mysig läs-a-lot Liza och alla andra som deltog! <3

2 kommentarer:

  1. Det har varit så roligt att följa alla deltagare på instagram under veckan! Tack för att du deltog och hoppas ditt läsflyt håller i sig resten av hösten också :)

    SvaraRadera
  2. Jag har utmanat dig att göra en tagg om du inte har gjort den tidigare :D

    SvaraRadera