söndag 18 juni 2017

Vecka 24 Jobb & sommaaar överallt

Så har en till sommarlovsvecka försvunnit i ett jäkla swish! Har faktiskt inte hänt så mycket. Vilket både är skönt och lite jobbigt pga en vill ju att saker ska hända på sommaren. Samtidigt som jag mycket gärna ligger hemma och bara lääseerrr eller glor på någon tv-serie.

På tal om tv-serie: idag fick jag sånt akut sug efter att kolla på Freaks & Geeks igen! MEN vill ju egentligen inte lägga tid på att kolla om serier då jag skulle kunna se nya. SÅ: Mission till er! Vad är lika bra som F&G och i liknande anda? Tänker att My so-called-life vore bra men nu är den ju svår att få tag på.

Okej ÖVER TILL VAD SOM HÄNT I VECKAN DÅ.
 • jobbade måndag tisdag onsdag lördag söndag. så fem av sju dagar gjorde jag typ ingenting i sex timmar. Eller var ej särskilt social åtminstone. Läste ut Heartless (!!!!) och Vitormen (!!!!), kollade på SKAM, kände mig lite ångestig, frös, drack te, tände ljus, släckte ljus, svarade på någon fråga, drog streck, lyssnade på musik.
 • hämtade ut paket från Bangerhead på måndag som innehöll LH comsetics ögonpenselkit + en läppensel och hittills ÄLSKAR jag dem. Innehöll även Mary-Lou Manizer som jag också gillar very much indeed hittills.
 • Det har varit rätt varmt.
 • Jag åt glass kanske tre gånger? Ej säker. Åtminstone två.
 • Var på kalas - åt glass och jordgubbar och matchade min Blue Lagoon-ögonpenna med örhängen jag fått av Nea någon gång. Och ny fin Weekday-tishaa.
 • Skrev två mattaprov pga ville höja. Hoppas jag lyckades med det ena, är mycket osäker vad gäller det andra. VARFÖR ORKAR JAG ALDRIG GÅ IGENOM ORDENTLIGT. Tror alltid jag gör det - men tydligen inte. Lite ledsen över det.
 • Cyklade till byn en dag för att träffa Emma och Nea för inte gjort det på hela sommarlovet och det var varmt och jag ville simma. Köpte blåbär och choklad och vatten. Blåbären visade sig vara mögliga till kanske 30% men de resterande 70% var goda. Och chokladen var god men den smälte rätt snabbt hade glömt att choklad smälter i solen. Var mysigt att cykla. Det känns så somrigt och älskar att se alla blommor. Ja och hade solkräm på hela kroppen för första gången i år! Eller okej hade väll kanske det i Frankrike med ... men här! Och simmade alltså för första gången i år. Det var iskallt och stack och benen domnade nog lite. Men också uppfriskande. Och kanske hälsosamt? Så cyklade jag hem, långsamt långsamt. Via Kodin tavaratalo för att köpa motorolja till skotern.
 • Såg Vaiana en och en halv gång. Älskar musiken i den men tror jag nämnt det någon gång.
 • igår körde jag skoter till jobbet och skoter hem och föll inte en enda gång. Åt hot dog och trifflé hemma. Sen körde jag ner till byn för att träffa kompisar och kom hem halv två på natten och det var ännu inte mörkt.
 • Idag var jag på jobb och sen träffade jag en kompis och vi åt och satt på en bänk och i bibban en stund. Hemma läste jag tidning och åt igen och spräckte en finne som tog skitont och så for jag i bastun.
Och det är i princip så jag minns den här veckan. Hur var din vecka?

2 kommentarer:

 1. låter som en jättebra start på sommarlovet! jag har inte gjort så mycket, fikat med kompisar, tittat på serie och sovit typ. ändå skönt att ej göra så mycket. kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad mysigt! Och ja, tycker det bästa med sommarlovet är just att göra precis ingenting eller bara det en har lust med. Det blir sån kontrast till den stressiga skolvardagen med alla måsten :P

   Radera