fredag 16 juni 2017

Böcker jag läser och har läst

Sorri ass, men har varit upptagen med sommarlov på sistone. Okej vaddå egentligen har det väll knappast gått särskilt länge sedan jag hörde av mig, men dagarna går liksom som i ett töcken nowadays, jag har noll tidsuppfattning.

Men alltså! Tänkte att en liten uppdatering på what's going on och what's coming next kunde sittä bra, pga: 1. vill och 2. orkar inte skriva något mer utstuderat än det just precis nu.

Såg förresten nyaste SKAM-klippet nyss! Ni som ej sett: bered er på 22 minuter pure magic.

Aja, det var en sidenote. *måste förövrigt sluta slänga in en massa engelska ord, är ledsen för det. Bara with me please?* *men SKÄMTAR jag där var det igen -.-* Huvudgrej är: vad läser jag för tillfället? Ett gäng böcker, som vanligt. Dessa mer exakt:
 • Lögnernas träd som jag är cirka halvvägs i. Läser inte superaktivt för tillfället men ska ta upp igen så fort jag läst ut:
 • Heartless som är helt fantastisk! Älskar älskar älskar hjärta hjärta hjärta. DOCK tar det rätt ont i hjärtat att läsa men det får det väll vara värt då. Läser den alltså på engelska och detta är min andra seriösa bok på engelska ever! Tänker att jag hade kunnat välja en enklare. MEN! Ångrar såklart inget pga den är fab och klararr mig ändå relativt bra med Google translate vid min sida.
 • Pappa Pellerins dotter FORTFARANDE kommer aldrig bli av med denna. Men alltså: tycker den är så väldigt väldigt tråkig är detta den stora Maria Gripe??!? Är typ halvvägs. Har ingen brådska. Eller okej ärligt vill jag ju få den utläst NU men man får inte alltid som man vill.
Tror det var det WHAT? Inte fler än så? Eller alltså Harry två också men den har jag lite vid sidan av sådär.

Och de här har jag läst ut på sista tiden så FÖRVÄNTA ER RECENSIONER. Efter x antal veckor.
 • Sandra Beijer och Elin Bengtssons noveller i Novellix novellsamling för unga. Kommer recensera hela novellsamlingen på en gång men alltså de andra är nog utlästa efter kanske tre dagar.
 • Vitormen (PAX #8) läste jag på jobbet en dag och så var den borta och kommer aldrig mer. Var ej beredd på att det skulle vara jul haha? Men den var 100% action och 100% för kort och cliffhangerig ge mig mer!!! Utförligare rec kommer såklart.
Och det var nog det jag inte babblat om att jag läst ut tidigare. Av ovanstående kan följande slutsats göras: jag läser, men inte det jag hade TÄNKT och PLANERAT läsa.

Ibland händer sånt. Är dock mycket nöjd över ATT JAG LÄSER och att jag verkligen njuter av läsningen! Känns som om jag har flow. Även om jag ju egentligen inte läser så snabbt men aja. Lånade förövrig hem serialbumet Den sommaren för någon dag sedan och var ej beredd på dess tjocklek?! Tänker dock att det blir en fin dag, dagen då jag läser det albumet. Jag menar trots tjocklek så tar ju inte seriealbum lång tid.

Ska läsa Heartless nu. Är verkligen så kär i den. Mycket glad att Modernista släpper i höst (?)! Också glad över att jag kommer ha läst den innan dess pga är aldrig före. Ja och det är 100% pga Anna som jag köpte den. Så mycket tack!!! Välspenderade tio euro I dare say. (Ja, tycker det var nödvändigt med engelska där. Faktiskt.) (Och och och! Uppenbarelse: engelska paperbacks är så mycket billigare! Känner att jag snart läser rätt mycket på engelska whoops. Fast okej ska ej gå händelserna i förväg.)

Något ni vill att jag ska vara extra snabb med att skriva om? Någon bok ni tycker att jag MÅSTE LÄSA? *älskar boktips* *obvi ...* Vad läser niiii?

4 kommentarer:

 1. Åååh upptäckte precis senaste SKAM-avsnittet och vill se se se!! Men måste sova nu, ska upp tidigt imorrn ;( Och så bra att du har flow!! Känner detsamma här, har under senaste veckan läst om 3 böcker och ska börja på den sista o fjärde i serien imorrn :D när började jag läsa så mycket igen?? Tack sommarlov <33 (liksom hade innan de 3 böckerna den här veckan, tidigare bara läst 3 hela böcker i år. PÅ TYP ETT HALVÅR. Fy. Det var liksom evigheter sen jag läste typ) Ha de bääst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. DET VAR SÅ BRA ÅÅÅH. Hatar när en ser något häftigt men måste soovaaa :'( -.-
   Och åh vad najs att du också börjat läsa! Och ellerhuuur sommarlov är bäst för min läsning <3 :') eller okej brukar ärligt inte läsa mängder men jag läser ändå på ett annat sätt på nåt vis? Och detsamma! Kraam

   Radera
 2. Eeeeeyyyyyy så härligt! Beställde hem Heartless för några dagar sedan så borde få den på måndag :DDDDDDDDD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ååååh men gud YOU WON'T REGRET IT!!!! Läste ut den nyss. Är i spillror. Men också: *hjärtögonemoji* x 100000000000000000

   Radera