fredag 9 juni 2017

Film, tv & musik i maj

~
Downton Abbey S2E5-S3E4*
Buffy the Vampire Slayer S3E10-11
SKAM S4E4-6
Riverdale S1E8-11
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge (8/10)**
Victoria S1E3-8 (9/10)
Sing (9/10)
Girlboss S1 (8.5/10)
Reign S3E16-E18 (S3 - 8.5/10)
A Beautiful Mind (8/10)
~
OBS JAG GER INTE "RATINGS" TILL TV-SERIER OM JAG INTE SETT SLUT EN SÄSONG UNDER DEN HÄR MÅNADEN
*sett förut
**bio

Bästa nya: Sing! Eller Pirates (...)! Eller Girlboss ... okej, Sing.
Bästa gamla (serier jag sett på förut, men inte dessa avsnitt, räknas också): SKAM <333 - alltså jag gillar påriktigt den här säsongen SUPERmycket och blir typ provocerad om folk ej gör det? Tycker så mycket om Sana och känner så mycket när det blir fel men tycker liksom de alla känns så väldigt äkta. Men också Victoria - så bra första säsong.
Besvikelse: ingen, faktiskt! Bara sett bra saker den här månaden. Eller okej lite Riverdale pga känns som om alla hypar men jag fastnade aldrig helt ... dock började jag kolla typ genast det släpptes så då hade jag ju inga förväntningar.
Överraskning: Sing! Grät till och med.
Tipsar alla om pga inte många som vet om: hmm Girlboss bland mina kompisar kanske ... känns dock som om det är välkänt på de sociala medier jag hänger. Men Victoria och Sing och Buffy då kanske också - dock är de ju alla rätt stora.
Kommentar: mycket mer än jag trodde! Sett klart hela tre säsonger, varit på bio till och med (gillade Salazar's Revenge supermycket! Väldigt snygg och fick typ gåshud av storyn haha. Dock tycker jag om det mesta på bio, och den var väldigt mansdominerad, men älskade musiken och ja - mycket bättre än jag väntade mig.) och följt med SKAM på hemsidan vilket jag älskar.
Vad händer i nästa månad? Vill se massa Buffy, redan sett klart Riverdale och så blir det säkert någon mysfilm pga sommarlov. Vill också äntligen se ikapp Shadowhunters! Men annars vet jag typ inte. Tar det som det kommeeer. :))) Och snaaaart kommer GoT omg!!! Vill gärna se om innan btw.

MUSIK & PODCASTS

Hmm trodde jag ej lyssnade på så mycket men så kollade jag min lista och gjorde visst det haha. Vad gäller poddar är det de gamla vanliga: Noel & Ludwig, Sanningens mammor, Bladen brinner.

Vad har du sett och lyssnat på i maj?

2 kommentarer:

  1. Victoria <3!! Längtar till säsong 2. Fanns inget bättre än att under säsong två sitta framför datorn på itv på fredagskvällarna och kolla på Victoria!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller huuuur så mysigt att se varje vecka och SÅ bra serie! Längtar också <3

      Radera