tisdag 28 februari 2017

Svenska böcker i mars 2017

Hello månad som faktiskt har en utgivning! Sjukt konstigt hur tyst bokåret 2017 satte igång, men nu kanske det blir ändring på saken!?
rabén&sjögren
Jag har fortfarande inte läst andra delen *skäms* MEN gillade ettan väldigt mycket och är rätt så säker på att den här kommer läsas.
Den mörkaste delen av skogen av Holly Black
Hmm, vet inte riktigt var jag står med den här boken - tycker omslaget är intressant och har hört en del bra saker men vet inte riktigt om jag egentligen är särskilt peppad? Får nog se vad andra tycker!
Åh, är MEGApepp på denna! Älskade Släppa taget och det här ska vara en fristående fortsättning! (Har för mig att det är samma klass men andra huvudpersoner liksom.)
Den här verkar väldigt bra och cool och viktig och sädär. Rätt fin också. Sagor + feminism kan ju inte bli fel, skulle en tycka.
Lavender Lit
Woop ny YA fån Lavender Lit!!! Med underbart omslag. Vet inte alls vad den handlar om förutom att det typ är feel-good, och vill faktiskt ha det så också. Kommer definitivt läsa åtminstone.

Modernista
Inte läst ettan heh ... men den fick ett gäng riktigt positiva recensioner plus är SÅ snygg så vill verkligen. Tror den kan vara toppen.

Bonnier Carlsen
Nytt av Anna Ahring! Läste hennes Syltmackor och oturslivet-serie för x antal år sedan och gillade riktigt mycket. Läste nog aldrig sista delen dock ..? Kanske borde ta upp det igen. Vet inte vad denna handlar om men det är mellanåldern och typ kärlek (..?) och Anna Ehring så det räcker för mig. Kul omslag också!

Lilla Piratförlaget
Aaah, vad jag är pepp på denna! För det första: kolla på omslaget SÅ snyggt!!! Det är steampunk och ett hotell och Christin Ljungqvist magiska språk, tror verkligen på den här boken.

Och det var alla titlar jag stött på som verkar intressanta i mars! Hoppas jag hinner läsa någon av dem åtminstone, men har några från februari som jag ännu vill läsa så får se hur det går.

Något ni tycker låter intressant? Eller har ni hittat helt andra böcker?

4 kommentarer:

 1. Tre feministiska sagor av Lilian Bäckman!!!!! är fett pepp. älskar sagor och feminism, hoppas bara den inte blir för "humoristisk", vill liksom helst ha "sagofeeling"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men jaa känner samma! Har en sagosamling från när jag var yngre med typ "prinsessagor" - älskade många av dem! Hoppas verkligen den är magisk och inte alltför modern, men hundra procent feministisk såklart!

   Radera
 2. Jag gillar Ivy Pocket serien men skulle rekommendera att läsa från första boken. För jag tänkte faktiskt det medan jag läste andra att "Shit vad lost jag vore om jag inte läst ettan" XD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men såklart, har den faktiskt i hyllan så borde ju absolut läsa!

   Radera