tisdag 7 februari 2017

Läsningen just nu

Är i princip obefintlig. Vilket är helt oacceptabelt.

Och alltså jag vet egentligen inte ens varför? Eller okej: Gilmore Girls. Det är nog en rätt stor bov i fallet, men tänker också att det kan bero på att det varit mycket i skolan nu och då jag varit tvungen att läsa mängder till prov har jag helt enkelt inte haft ork att läsa för att det är kul. Vilket det ju är! Det är ju något av det roligaste jag vet.

Längtar ju till läsningen, ändå. Till att fastna och inte kunna slita mig, till att fascineras, skratta och gråta. Till att avundas och applådera perfekta formuleringar osv ni vet ju. Men HUR ska jag hitta dit igen?

Läser Harry Potter ch hemligheternas kammare, den illustrerade, just nu. Så det kan ju vara en del? Bara jag verkligen har tid och GER det tid någon gång. Läser också Enda vägen och den är superspännande är bara lite förvirrad av handligen som jag tydligen glömt en hel del av sedan sist. Är dessutom VÄLDIGT sugen på att påbörja Ordbrodösen, känner ändå att den kommer gå fort bara jag börjar. Och Glastronen!  Å, vad jag vill läsa DEN.

Men nu är provveckan slut åtminstone! Det är ju alltid något.

Att jag vill se en massa serier med - som The OA, Riverdale, Black Mirror, Black Sails, Vikings osv osv i all oändlighet kan vi ju glömma en stund okej?

Ja och Ibland mår jag inte så bra måste jag ju också läsa! Borde kanske på en tv-seriefri vecka eller något? Hmm, det kunde vara något.

Aja - så här ser det ut med min läsning atm! Recensioner finns det ju några som borde skrivas också, men det är en annan femmaaa. Okej - så vad läser du? Vad är ditt bästa tips till att hitta tid till läsning?

2 kommentarer:

  1. Åhh känner verkligen igen mig! Just nu är det bara plugg, plugg o läxor. När jag väl har lite tid över så känner jag att jag inte har ro i kroppen att sätta mig ner och läsa utan vill göra nått helt annat, typ dator, spela ps4, vara kreativ eller nått! Men vill ju verkligen också läsa Ordbrodösen och även hinna med o recensera andra böcker... Svårt dilemma det här. Skolan vill att ungdomar ska läsa mer, men de ungdomar som läser måste nästan sluta tack vare skolan och för lite tid 😂🙈 i januari tror jag bara att jag läste ut Diabolic, som var rec-ex, men den blev ju inte precis recenserad i januari heller... Haha. Kraaam!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men jaa precis, så himla tråkigt när det är så! Men skönt ändå att man inte är ensam :') haha ja, så verkar det ju lite bli :S :( det är verkligen svårt att hinna då man ju inte direkt vill skita i skolan heller! x) :P Men Diabolic var ändå en lång bok ;D ska bli kul att se vad du tyckte! Kram <3

      Radera