fredag 10 februari 2017

Film, tv & musik i januari

Över en vecka in i februari och dags att summera januari film-, tv- och musikmässigt! Funderar förresten på att börja skriva tankar till serier per avsnitt, sådär som typ Seriedrottningen gör? Borde kanske se på andra serier än Gilmore Girls isåfall dock ... aja, får se, kanske i framtiiden någon gång!
Gilmore Girls S4E7-S5E20 (S4 - 9/10)
Shadowhunters S2E1-2
La La Land (9/10)**
A Series of Unfortunate Events S1 (9/10)
Perks of Being a Wallflower (10/10)*
Pearl Harbor (8/10)
Apollo 13 (7.5/10)
TinkerBell and the Great Fairy Rescue (7/10)
TinkerBell and the Lost Treasure (8/10)*
TinkerBell (8/10)*
Coraline (8/10)
Anna Karenina (7.5/10)*
Lola uppochner E4
~
OBS JAG GER INTE "RATINGS" TILL TV-SERIER OM JAG INTE SETT SLUT EN SÄSONG UNDER DEN HÄR MÅNADEN
*sett förut
**bio

via GIPHY
Bästa nya: Jämt mellan La La Land och A Series of Unfortunate Events tror jag det får bli!
Bästa gamla (serier jag sett på förut, men inte dessa avsnitt, räknas också): Gilmore Girls obvi. Också Perks of Being a Wallflower förresten, så bra film ni som inte sett GÖR DET BA'.
Besvikelse: hmm alltså seriöst ingen faktiskt? Har typ bara blivit överraskad av hur bra de filmer jag sett förut var. La La Land hoppades jag kanske på liiite mer av, men det är ju en superbra film ändå så aja.
Överraskning: A Series of Unfortunate Events tar faktiskt hem det här priset! Tyckte den var lite konstig till en början men nu saknar jag den verkligen. Pear Harbor som vi såg på hissan platsar nog också här. Läste efteråt att den fick superdåliga recensioner men alltså som underhållning fungerade den superbt för mig - tänkte till och med gråta på slutet men stretade emot pga satt i klassen haha. :')
Tipsar alla om pga inte många som vet om: Hmm A Series of Unfortunate Events är det nog isåfall. Vill seriöst att ALLA ska ge det en chans!

via GIPHY
Kommentar: Helt okej, har slukat Gilmore och sett en hel säsong av en annan serie, det var ju verkligen bra egentligen! Såg dock inte Lola uppochner som jag hade tänkt, eller bara ett avsnitt. :(
Vad händer i nästa månad? Hmm, ingen bio tror jag det blir iallafall. Eller okej kanske byns bio isåfall, de brukar visa ett gäng när det är sportlov och så! Annars kommer jag se slut Gilmore Girls, kanske hinna med A Year in a Life och förhoppningsvis påbörja The OA eller Black Mirror. Ja och se på Riverdale! Och Shadowhunters!

MUSIK & PODCASTS

Har varit rätt dålig på att lyssna på musik i januari faktiskt. Har liksom valt Gilmore framför det på bussen. MEN fick två skivor i försenat julklapp så har lyssnat på dem: 1989 - Taylor Swift samt soundtracket för Fantastic Beasts and Where to Find them. HELT fantastiskt soundtrack. även lyssnat en del på soundtracket till Les Miserables samt Come What May från Moulin Rouge och klart jag lyssnat några gånger på sångerna från La La Land efter att jag sett den. Okej det där var ändå ett gäng sånger haha ... Plus Gråzon med Hov1 plus So good med Zara Larsson kom ju också ut.

Vad gäller podcasts så har jag nog lyssnat på något avsnitt Flora & Frida och Sanningens mammor. Borde verkligen försöka lyssna på fler poddar, älskar det ju!
Och NU! Dina bästa filmer och tv-serier från den gångna månaden? Och musik!! Behöver tips HIT ME.

Kramåpuss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar