torsdag 9 februari 2017

AIM SOU HAJPT

HALLÅHALLÅHALLÅ OBSOBSOBS

Igår kollade jag - igen, pga det är en neverending hobby jag har - igenom 12-15+-avdelningen hos Adlibris och filtrerade på "ej utgivna" eller vad det nu heter. Hittade, som jag brukar, ett gäng jag blev MEGAPEPP på och inte hade någon aning om att skulle komma sååå snaart!!!
DESSA!!^^

Så fina allihop - right?

Saker ingen ser är skriven av Anna Ahlund - geniet bakom en av förra årets bokbloggshits, Du, bara. Omslaget är otroligt, det är en novellsamling där novellerna vävs in i varann antar jag och det är Anna Ahlund. MAJ KOM SNABBARE.

Idag är allt är Nicola Yoons andra roman! Har fortfarande inte recenserat första, men det kommer. Är mycket pepp på denna, kan jag ju säga. Kommer ut i juni!

Vända världen rätt av Jennifer Niven är nog ändå helt klart den jag är mest hajpad på. Dör lite pga så pepp och SÅ SNABBA DE ÄR MED ÖVERSÄTTNINGEN WOOP. Plus omslaget är superbt. Ifall någon undrar så är detta alltså Nivens andra roman, Som stjärnor i natten var tredje bästa jag läste förra året. Dvs OTROLIGT BRA. Vända världen rätt kommer ut redan i freakin' april!!!

Sanningar om maneter av Ali Benjamin vet jag typ inget om men omslaget är meget snygght och den ges ut av Lilla Piratförlaget. Ska vara för "äldre mellanåldern" enligt Goodreads, dock tycker Adlibris det är unga vuxna. Aja, är klart intresserad. Kommer ut i maj!

Förutom dessa är jag superpepp på Christina Lindtröms nya bok för ungdomar, vet inte när den kommer ut men den är på gång om hennes instagram är något att gå efter. Och denna.

Idag påbörjade jag sista säsongen Gilmore Girls. Åå, vad ska jag göra när de lämnar mig för gått? *vet att A Year in a Life finns och att det antagligen kommer uppföljning på det, men ändå - är det samma sak?*

4 kommentarer:

 1. Åh jag längtar också så mycket efter "Saker ingen ser"!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den verkar fantasriiiisk när en hela tiden läser om arbetet med den på Annas insta! <3 :D

   Radera
 2. Åh, himla kul att höra att ni längtar efter "Saker ingen ser"! :) Från början var det tänkt att bli en novellroman, men sen växte historien och karaktärerna ur formen, så nu är det en roman med sex huvudpersoner och korta kapitel som utspelar sig under ett år. Tack för pepp, så kul! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åå jahaaa, det hade jag helt missat! Men det låter ju nästan ännu mer underbart! *.* <3

   Radera