söndag 8 januari 2017

Musik, film & tv - december

Gilmore Girls S3E13-S4E6 (S3 - 9/10)
Pretty Little Liars S5E5-13
The Flash S1E1-3
Why Him? (6/10)**
Sleeping Beauty (1959) (7/10)
Selmas saga (8.5/10)
The Legend of Tarzan (7/10)
The Phantom of the Opera (9.5/10)*
SKAM S1-S3 (10/10)
The Jungle Book (2016) (7.5/10)
The Spirit of Christmas (4.5/10)
Finding Dory (8/10)
The Age of Adeline (8/10)
~
OBS JAG GER INTE "RATINGS" TILL TV-SERIER OM JAG INTE SETT SLUT EN SÄSONG UNDER DEN HÄR MÅNADEN
*sett förut
**bio

Bästa nya: SKAM vad annars??
Bästa gamla (serier jag sett på förut, men inte dessa avsnitt, räknas också): The Phantom of th Opera, älskar verkligen musiken i den, plus nostalgi, plus otroligt vacker, plus ... alltså tycker den är amaze.
Besvikelse: The Jungle Book säger jag, hade förväntat mig att den skulle vara mycket vackrare och att storyn skulle skilja sig från det vi sett tidigare, vilket jag inte tyckte att den gjorde särskilt mycket, om mitt minne är korrekt. Men ändå kul med en live-action på en klassiker ju.
Överraskning: Finding Dory som jag inte förväntade mig särskilt mycket av, men som jag faktiskt tyckte var riktigt charmig.

via GIPHY
Tipsar alla om pga inte många som vet om: Hmm, inte riktigt någon av de här tror jag. Kanske The Phantom ... isåfall.
Kommentar: SHIT vad mycket film!!! Hade ju tänkt se Reign också men sen kom SKAM och Gilmore tar ju aldrig slut så ... ja. Och julkalendern tyckte jag var riktigt riktigt bra i år! Väldigt klassisk och så, men verkligen mysig och med trevliga karaktärer.
Vad händer i nästa månad? Hmm, jag vet inte riktigt. Lola uppochner ska jag åtminstone se på, plus alla Tingeling-filmer. Eller de vi har, vi har nog inte den senaste ...

MUSIK & PODCASTS

Har inte riktigt hunnit med alla podcast-avsnitt jag velat nu i december, lyssnar ju oftast i bussen men det har inte blivit så mycket bussåkande. Men lite Sanningens mammor har jag nog lyssnat på, något avsnitt Flora & Frida och kanske ett Creepypodden. Sen har jag lyssnat på Sveriges Radios julkalender! Lyckoborgen heter den och jag ÄLSKADE den. Superspännande, fint budskap och sådär.

När det gäller musik så släpptes ju Spotify-statsen, som var lite tråkiga i år. :/ Fanns inte alls lika mycket med som jag tycker det brukar. Never ending med Rihanna, Something Wild med Lindsey Stirling feat. Andrew McMahon in the Wilderness samt Kiss it better med Rihanna var mina toppspelade, vilket kaaan stämma ... är dock inte helt hundra på det men borde ju vara rätt haha. Så jag har faktiskt främt lyssnat på min topp 100 från 2016-lista i december. Förutom julmusik då. :'-) Ja och så har jag lyssnat en del på The 1975! De är trevliga. Gillar speciellt denna:
Och det var den månaden. Nu är det januari och Ed Sheeran har släppt nytt och Zara Larsson kommer släppa sitt album någon gång i år. Hoppas det här året blir toppen på musikfronten, vad gäller film och tv har jag listat de jag ser mest fram emot i föregående inlägg. :-)

Vad lyssnade och såg ni på i december?

Pusskram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar