fredag 6 januari 2017

Filmer och tv-serier jag ser fram emot 2017

Å, det känns som om det kommer så mycket bra! Här är filmerna och tv-serierna jag vill se i år:
Beauty & the Beast, live-action versionen med Emma Watson och Dan Stevens. <333 Alltså DRÖMDUO serri? Och nya trailern ger mig rysningar. Tror verkligen på den här filmen.
Spider-Man: Homecoming tror jag också kan bli megabra. Trailern ser rätt så typisk ut men Tom Holland är söööt och gillar de flesta Marvel-filmerna ju. Tror verkligen den här kan bli extra bra då det känns som en blandning på tonårs- och superhjältefilm.
Guardians of the Galaxy vol. 2 hoppas jag är minst lika bra som ettan, som jag faktiskt gillade rätt mycket även om den inte är supersnygg. Men den var inte så trög som action-filmer ibland blir enligt mig (hahaha så himla motstridigt ju men ja) och hade vissa gulliga karaktärer.
Cars 3 är jag ärligt talat helt sjuuuuukt pepp på. Och lite opepp. Pga tänk om den inte håller de tidigare filmernas nivå? Men hoppas den når upp till tvåan åtminstone. Men ååå!
Moana tror jag är rätt klassisk Disney men den ser väldigt vacker ut, klart jag vill se.
La La Land - iih favvisarna Emma Stone och Ryan Gosling är back together på vita duken! Den här ser sjuuuukligt vacker ut och handligne låter också superrr.

-------------------------------------------------------------------------

The Shannara Chronicles season 2 hoppas jag verkligen är ännu bättre än ettan, som var välgjord och spännande men inte särskilt originell.

Shadowhunters season 2 har nyss börjat igen, jag har dock inte hunnit kolla ... här kan en ju bara hoppas på förbättring efter ettan, och om det inte sker ... ja då ger jag nog upp.

Game of Thrones season 7 är första säsongen utan George R R Martins böcker som grund, har jag förstått, och ja, det kan ju bli spännande? Det här är nog nästan min allra bästa serie så jag hoppas på storartade saker, men shit vad spännande det ska bli ..!

American Gods tror jag kan bli intressant! Vet typ bara att det är Neil Gaiman och gudar på något vis men ja, det räcker.

Powerless hittade jag nu som verkar ha något att göra med DCs superhjältar? Och Vanessa Hudgens har typ huvudrollen vilket är den verkliga orsaken till att jag blir pepp.

A Series of Unfortunate Events kommer ju också! På Netflix! Aldrig sett filmen men läst kanske fem av böckerna och den ser så välgjord ut! Å hoppas det är bra inte cringeigt.

-------------------------------------------------------------------------

Och det var nog det! När det gäller tv-serier kommer jag säkert få upp ögonen för fler längs med att de kommer ut och tipsas om, tror verkligen det här året kan bli ett toppen år vad gäller bild och ljud och text!

2 kommentarer:

  1. Är också jättetaggad på spiderman och Guardians of the galaxy. Och Beauty and the beast! :D Blir så mysigt att gå och se dem! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa eller hur! Tror alla blir superrr.

      Radera