torsdag 3 november 2016

Musik, film & tv - oktober 2016


via GIPHY
TV & FILM
~
Sex & the City S4E9-S6E11 (S4 - 9/10 S5 - 10/10)
Reign S3E1-11
Captain America: Civil War (8.5/10)
Warcraft (6.5/10)**
Belle (8.5/10)
Bridget Jones's Baby (7/10)**
Back to the Future part III (7.5/10)
Back to the Future part II (7.5/10)
Mr & Mrs Smith (8/10)
Bridge of Spies (8.5/10)
~
OBS JAG GER INTE "RATINGS" TILL TV-SERIER OM JAG INTE SETT SLUT EN SÄSONG UNDER DEN HÄR MÅNADEN
*sett förut
**bio

Bästa nya: hmm ... Belle eller Captain America: Civil War. Den första var otroligt vacker och rörande medan den andra var snygg och har bästa karaktärerna. Ser mycket framemot Spiderman-filmen om vi säger så! Blev dock SÅ arg på Captain Americas och Iron Mans gnabb ..!
Bästa gamla (serier jag sett på förut, men inte dessa avsnitt, räknas också): Sex and the City!!! <333 Grät då spoiler om du levt under en sten Harry friade till Charlotte, finaste ever. slut på spoil.

via GIPHY
Besvikelse: Typ ingen?
Överraskning: Belle och Bridge of Spies! BoS var faktiskt mycket bättre än jag hade väntat.

via GIPHY
Tipsar alla om pga inte många som vet om: Reign kanske då? Som också är _månadens come-back_. Men alltså satc kan jag ej sluta babbla om. Är obsessed. Dock så känner ju de flesta till den serien ...
Kommentar: Trodde typ inte jag sett så mycket film? Men apparently. Hade även förväntat mig fler serier men det blir som det blir när en fastnar totalt i satc och har fullt med läxor resten av tiden.
Vad händer i nästa månad? NU har jag faktiskt börjat kolla på Gilmore Girls! Gillar än så länge. Inte totalälskar, men gillar. Så ser vi säkert resten av tredje säsongen av Reign som ÄNTLIGEN FINNS PÅ NETFLIX och så ser jag obviously Fantastic Beasts and Where to Find them. *the excitement*
via GIPHY

MUSIK & PODCASTS

Blev mycket top främst efter konserten, de är så bra så bra och konserten var fantastisk och fattar ej att det är över nu? Längtade så länge och nu är det gjort liksom. Speciellt Guns for hands upptäckte jag iom konserten. Har även lyssnat på Hov1s nyaste Hjärtslag älskar den. Så lyssnade jag lite på Wish That You Were Here med Florence + the Machine för Mrs Peregrine's Home for Peculiar Children-filmen som främst har så himla snyggt eh - omslag? Bra sång också men LÅNG. Och återupptäckte Veronica än en gång! Har också tänkt att jag ska lyssna på hela Lady Gagas nya Joanne men än så länge har det bara blivit Million Reasons som jag dock tycker är fantastisk.
Poddar har det bara blivit de gamla vanliga: Den fantastiska resan, Flora & Frida och lite Creepypodden.

I november ska jag varva julmusik med Maggio och Lady Gaga och Harry Potter-ljudbok. Tycker det låter bra. Och så lite Creepypodden också förstås, bara jag vågar. (BONUS - såg den här kortfilmen på YouTube igår och egentligen är den ju inte något speciellt men jag blev rätt så rädd ändå och snyggt gjord ju.)

Har ni några kul musiktips att komma med? Shoot isåfall! Vad lyssnade ni på i oktober? Pusskram.

2 kommentarer:

  1. Åh jag tyckte också mycket om Civil War och seriöst! Dör av längtan efter Spiderman filmen! Den kommer bli fantastisk! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. JAA tror det också! Filmåret 2017 verkar bara bli bättre och bättre ... jag menar BEAUTY AND THE BEAST <333

      Radera