måndag 24 oktober 2016

Veckosummering #42 Höstlov

Hej på er vänner!

Det är måndag kväll och mer än dags att skriva föregående veckas summering. Shoot!

Så, förra veckan var min höstlovsvecka och skulle jag beskriva den med ett ord skulle det vara MYSIG. Eller kanske fullspäckad. Använde verkligen den lediga tiden fullt ut men hann ändå vila och mysa en hel del!

Höstlovet började då på måndagen med att jag lagade min favoritmat: svarta bönbiffar med kokt potatis, lingon och massa massa löksåååååås. <333 Så vet jag typ inte vad annat jag kan ha gjort. Heh. Läste typ En väktares bekännelser lite maybe?

På tisdag ... eh vet ej vad jag gjorde då heller heh. Hade det säkert bra. Tror jag fick kläder på posten. Spelade kanske Sims.

Men ONSDAG! Då var jag först på fysioterapi med armen och sedan gick jag i Helsingfors med brorsan och spenderade alldeles för mycket pengar - köpte bla Ingen normal står i regnet och sjunger som ofc redan är slut ... rec kommer! Åt supermumsiga smörgåsar, gick i lite leksaksbutiker <3, köpte nya jeans och några nya par av mina favoritstrumpor, sökte efter ett Lotr-spel, klämde på fina böcker och drack hasselnötskakao. Så åkte vi buss hem och där var två av mina bästa vänner som också var i stan samma dag så pratade lite med dem medan lillebror läste i sin nya bok.

På torsdag gick jag på bio med brorsorna här i byn. Såg Warcraft och den var helt okej. Rätt så typisk och mansdominerad och inte världens snyggaste färger eller specialeffekter men den blev aldrig tråkig och jag ser gärna andra delen.

På fredag fick jag Allt som blir kvar på posten och både vill och inte läsa. Natten innan läste jag ut det sista av En väktares bekännelser och halva Ingen normal står i regnet och sjunger så morgonen börjades med att läsa ut den.

Försökte vara duktig och göra skolgrejs men det gick inte superbra. Såg istället på Belle med mamma och syrsa och åt chips och choklad. Den var bra! Superfin, lite långsam kanske men viktig och ja, fin. Blev inte superrörd av kärleksstoryn men annars var den fiin. Hov1 släppte nytt så Hjärtslag lyssnade jag på x antal gånger! <333 Avslutade fredagen med att läsa lite i Mrs Peregrines hem för besynnerliga barn.

På lördagmorgon stekte jag amerikanska pannkakor. Med blåbär i och grädde på och å älskar pannkakor. Sedan typ skrev jag blogg och så for vi till Ikea och där åt vi och efter det mötte jag tidigare nämnda vänner i byen och fick plötsligt en massa hosta igen.

På söndagmorgon skrev jag ett skolarbete och sedan prokrastinerade jag resten av dagen. Skämta. Fast inte egentligen. Jag typ ritade och lyssnade på Harry Potter and the philosopher's stone (<333), lagade ceasarsallad och chokladkaka med småbrorsornas hjälp och innan det var jag till butiken. Sedan gick jag i bastun. *how interesting* SEDAN tog jag äntligen i att göra bildkonstpresentationen jag skulle hålla idag. Blev klar halv tolv. Den blev så lång. Fast tror inte för lång? Tycker det gick helt okej idag ändå. Jaja sedan somnade jag efter någon timme för var så himla spänd i kroppen.

Och det var min vecka. På ett ungefär. Hade btw NYA LAKAN igår. *vardagslyxxx* Så nöjd med den här veckan. Dock rädd att jag börjar stressa nu igen ... men ska inte! *andas Elvira*

Läsplaner den här veckan har jag inte så många. Ska mest gå på konsert och ha prov och kanske skriva på modda"bok". Hoppas dock hinna med Mrs P. Kanske någon annan rätt kort också. :-) Vad har ni för planer då?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar