torsdag 6 oktober 2016

En lista om höst

Jag är riktigt kär i hösten just nu. Tycker den är perfekt med sin krispiga, kyliga luft men ändå; solskenet som får allting att flamma. Jag har också börjat använda min fantastiska fuskpälskappa igen och den är SÅ skön vill böra konstant.

Nu till något annat.

Den här listan började missMagic med och sedan har den spritt sig som listor gör i bloggosfären och idag, då jag egentligen tänkte strunta i att skriva, korsade den min väg igen and here I sit. Varsågoda: höstläsningslistan!

1. Är det några speciella böcker du planerar att läsa under hösten?Alldeles för många. Skrev ju alldeles nyss en lång lista men de viktigaste är väll Pestan, en skräckis och sista delen i någon trilogi.

2. September är förknippad med skolstart. Vilken bok tyckte du bäst om att läsa i skolan? Och vad var / är dina favoritämnen?
För det första: nee. September är ju inte skolstartsmånaden - det är ju augusti! För mig åtminstone. För det andra har jag cirka aldrig varit tvungen att läsa någon särskild? Har fått välja väldigt fritt till stor del. Men Klassresan läste jag delvis pga skolan och den lever ju fortfarande med mig. En annan är Jane Eyre och en tredje Natten är ännu ung som jag läste alldeles nyss.

Jag tycker helt ärligt om de flesta ämnena i skolan. Nu har jag dem ju rätt spritt men matta, fyssa, modda och franska var roligast i förra perioden.

3. I oktober är det Halloween. Gillar du läskiga böcker och filmer och i så fall vilka?
Har ju cirka noll experience av detta. Vill dock få, då främst inom bokvärlden.
4. Vilken bok passar för mysläsning under mörka höstkvällar?
Harry Potter är ju ultimata mysläsningen. MEN FÖR ATT KOMMA MED NÅGOT *lite* NYTT säger jag Pax. 

5. När du har krypit upp i soffan med en mysig bok, vad vill du dricka för varm dryck?
Kakao med kardemumma i 4lajf.

6. Har du några höstplaner du ser fram emot?
Men alltså överhuvudtaget att _carpa_ hösten ju. Dvs halsdukar, sockor, doftljus, ljusslingor, lövbilder och filmkvällar. Plus ska se någon Hary Potter-film på bio!!!!!!!!!!!!!

Tror rätt många redan gjort men om du ej har så varsågod.

4 kommentarer:

 1. Kul att läsa dina svar! Hösten är ju verkligen den mysigaste årstiden! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men JA allting blir liksom ultramysigt då :')

   Radera
 2. Pestan ska jag också läsa innan jag skickar den vidare till min systerson, som jag gjort med alla böcker i den serien :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror den var en av höstens mest efterlängtade hos många :) å, vad roligt att du gör så, Pax funkar verkligen för alla generatiner verkar det som :D

   Radera