måndag 11 juli 2016

Bokbloggsjerkan 8-9 juni

Hej från en som nyss tränat för första gången på vet ej hur länge.

Sedan duschade jag och nu sitter jag och skakar och äter vattenmelon. Seriöst, en borde kanske överväga att träna mer kontiunerligt om illamående och darrningar är resultatet?

Men det var inte vad jag skulle prata om idag. Utan jag tänkte delta i bokbloggsjerkan! Som vanligt är jag sent ute, men den här veckan var frågan både enkel och kul så ville svara iallafall. Annika frågar alltså: Vi kör en superenkel fråga i veckan: vad läser du just nu och vilken bok har du tänkt ta till efter den är utläst?
Bonusfråga: Jag har blivit med mp3-spelare och eftersom jag inte lyssnar på ljudböcker skulle jag vilja ha tips på podcaster eller annat trevligt man kan lyssna på när man är ute och spatserar i skogen (eller var som helst för den delen)
Jag läser Rosensällskapet av Marie Lu och njuter i fulla drag. Är helt fast i den, trots att jag inte läser i den supermycket. Men den är liksom med mig vart jag än går. Älskar verkligen verkligen världen och karaktärerna! Dessutom har jag lyssnat på Den hemliga trappan av William Corlett i uppläsning av mamma. Men nu har de andra läst när jag inte varit hemma så måste läsa slut den på egen hand. :'(
Efter det tänkte jag läsa Om jag inte märks av Josefin Roos eller andra Tsatsiki-boken.
Och podcasts! Å, älskar podcasts. Dock tror jag att jag kanske inte lyssnar på sådant Annika ör intresserad av ... men man vet ju aldrig! Mina bästa podcasts är Den fantastiska resan och Flora & Frida. Så gillade jag också Sandra Beijer och Gustav Broströms minipodd Beijer & Broströms bryderier. Dessutom började jag idag lyssna på Sara Bergmark Elfgrens De dödas röster idag efter att ha läst om den överallt! Vet dock inte om det var världens smartaste att göra det då jag länkade på vår skogsväg ...
Det var allt från mig idag, nu ska jag se på Freks & Geeks (alltså SÅ glad över att jag sett fel och det finns åtta avsnitt kvar! Trodde alltså att det bara fanns tio stycken ...) med syrran som FYLLER ÅR IMORGON! Amagad. 15-åringen! Så godnatt på er ha det bäst!

1 kommentar: