lördag 4 juni 2016

Helgplaner & veckosummering #22 Avslutningar & slukläsning

Jag har nyss gått ut nian.

!!!

Jag har lite blandade känslor kring det. Det har en väll. Det är ju skönt att det är över och jag har sommarlov MEN jag kommer aldrig ha en timme med samma klass igen. Samma lärare. Många kommer jag nog aldrig möta mer. Så sjukt himla sorgligt.

Samtidigt har det nog inte riktigt nått in än. Klart jag möter dem efter sommaren, liksom. Eller imorgon. Jag kommer dock fortsätta i samma skola med en hel del av dem i nästa år, men ändå. Tänk om idag var sista gången jag såg många av dem? Nu har jag ett avgångsbetyg. Ett fint ett, ändå finns där saker jag inte är helt nöjd med. Trots att det är superfint. Men så är det ju också kanske - en vill alltid ha mer.

Men nu går vi vidare!

Efter avslutningen kom vi hem via och sedan vidare till nästa grej - min kusin som tog studenten! Så då var de fest igen.

Igår läste jag i Du, bara i flera timmar och jag märkte ju knappt att tiden gick. Nu är jag över halvvägs. SÅ. BRA. BOK. Det kan jag säga redan nu. Slukläser den ju. Var dock tvungen att sluta igår för klockan var så mycket och ville inte se helt trött ut idag.

Så den ska jag läsa i helgen! Och Alice's adventures in wonderland. Som jag har sagt att jag ska läsa i en liten evighet ...

Annat jag ska göra: gå på picknick och snacka med bokklubb. Eller så ser planen ut just nu. Allt kan hända.

Nu måste jag laga sallad. Vi hörs när vi hörs! Puss.

4 kommentarer:

 1. Åh, hade tänkt att läsa Du, bara i sommar! Den verkar himla bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. JA gör det! Himla fin och mysig och beroendeframkallande är den :D

   Radera
 2. Grattis! Och hey, grattis till betyget. Vet att det är lättare sagt än gjort, men räcker betygen till det gymnasium du vill gå? Dåså! Var supernöjd och släpp resten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack! :) ja, det gör det ju faktiskt, och det mesta var ju superbra .. så jag ska försöka göra som du säger. Känns nog redan lite bättre av din kommentar faktiskt, så tack :')

   Radera