torsdag 9 juni 2016

Bokbloggsfrågan vecka 23

Dags för veckans bokbloggsfråga som igår fick ge plats för en video. Den här veckans fråga lyder:

Läser även dina nära och kära? Är böcker, läsande och bokbloggande ett intresse du delar med andra i din närhet? Ger du ofta bort bokpresenter till jul, födelsedagar och andra firanden?

Men alltså ja och nej. Det flesta i min familj läser gärna då de har något att läsa och tid och ro att sätta sig ner och göra det. Men av mina vänner läser inte särskilt många. Typ en och en halv. Haha.

Med min syster pratar jag gärna om böcker och hon ber även om tips ibland så det är ju kul. :-) Sen så är nog småbrorsorna lite trötta på mina tips ehe ... men de gillar ju om jag läser för dem så det beror lite på.

Jag ÄLSKAR att ge bort böcker! Om jag hittar en perfekt, vill säga. Ibland ger jag brt böcker jag inte läst själv och det är mindre kul för tänk om den är dålig? Jag försöker ju alltid hitta något som passar iallafall, och det är kul att leta men sen så vet man ju inte vad det är man ger ...

Men ingen bokbloggar åtminstone. Det vet jag säkert. Och det hade ju kanske varit kul om någon i min närhet gjorde det men samtidigt är det roligt att ha det som MIN grej.

2 kommentarer:

  1. Tyvärr läser inte så många av mina kompisar häller, men jag försöker få dom att läsa lite iallefall. Typ dra med dom till biblioteket och tvinga dom att låna böcker, hehe. Kram

    SvaraRadera
  2. Min mamma och syster läser, men inte alls speciellt mycket. De brukar få mina "avlagda" böcker :)

    SvaraRadera