måndag 9 maj 2016

Musik, film & tv - april 2016

Nu tänte jag skriva om vad jag tittat och lyssnat på i april, lite senare än vanligt men så kan det vara ibland. :-)

TV & FILM
Call the Midwife S3E1-E9
Glee S4E8-E9
Shadowhunters S1E13
Drakarna över Helsingfors (6/10)
Maleficent (9.5)*
Jane the Virgin S1E1-E5
The Shannara Chronicles S1E1-E3
Game of Thrones S4E1-E4
What's Eating Gibert Grape (8/10)
~
OBS JAG GER INTE "RATINGS" (i brist på bra svensk översättning ... vad då, poäng? Vitsord? Gradering??) TILL TV-SERIER FÖR SER SÄLLAN EN HEL SÄSONG PÅ EN MÅNAD OCH ORKA GE SKILT TILL ALLA AVSNITT ...
*sett förut
**bio
Bästa nya: The Shannara Chronicles är bäst av de helt nya, trots att den delvis är riktigt klyschig och ja ... inte Game of Thrones
Bästa gamla (serier jag sett på förut, men inte dessa avsnitt, räknas också): För att inte upprepa förra månaden - Call the Midwife! Älsk, älsk, älsk!!!
Besvikelse: What's Eating Gilbert Grape kanske, som jag hade förväntat mig tycka supermycket om. Alltså visst, skådisarna är duktiga och storyn rätt så gripande. Men den blev nog lite för långsam för mig.
Överraskning: Jane the Virgin! Mycket mer Disney Channel-aktig än jag väntade mig. Men det funkar på något konstigt sett ändå.
Tipsar alla om pga inte många som vet om: Maleficent, kanske? Tycker den är så oerhört vacker.
Källa
Kommentar: Whaaat, bara tre filmer? Varav två sågs i skolan. Men desto mer tv-serier! Woop.
Vad händer i nästa månad? Kommer glo så mycket som möjligt på HBO. Vilket betyder Game of Thrones, The Shannara Chronicles och möjligtvis Girls. Nu såg jag också att If I Stay kommit till Netflix, så den ska jag nog se!

MUSIK

Yay, ännu en bra musik-månad! Med både Håkan Hellström och Veronica Maggio som släppt nytt. Håkans låtar fastnade jag faktiskt inte riktigt för, men Maggios Den första är alltid gratis och Ayahuasca gillar jag supermycket! Din idiot med Norlie & KKV har jag också lyssnat på en del, samt en nyupptäckt goding med Twenty One Pilots - Not Today. Och Cocaine Karma med XOV!
Vad har ni sett/lyssnat på i april då?

1 kommentar:

  1. The Shannara Chronicles är jag väldigt nyfiken på men än har det inte blivit av!

    SvaraRadera