lördag 23 april 2016

Helgplaner & veckosummering #16 Ny bok som lockar & Stafettkarneval

Kanske jag permanent borde flytta dessa inlägg till lördagsmornar istället? För jag har SÅ sällan tid att skriva dem på fredag kväll. Och de går ju inte direkt att tidsinställa då det isåfall inte hunnit vara fredag än. ;-D

Aja, den här veckan har varit lite upp och ner. Jag har både mått superbra och ... superdåligt. Men det är okej att få må dåligt ibland och gråta ut lite, känner jag. För det blir så himla mycket bättre sen.

Har fått ut en massa prov och så som det gått bra i, dessutom har Stafettkarnevals-träningarna dragit igång! Gilar verkligen Stafetttkarnevalen. Jag har börjat kolla på Jane the Virgin och måste säga att jag inte alls var beredd på hur oseriös den är? Men den är liksom oseriös på ett bra sett och den kräver inte särskilt mycket av tittaren - så kommer nog fortsätta ändå. En annan, kvalitémässigt mycket bättre serie, har jag också sett en del på: Call the Midwife. Tycker verkligen, verkligen om den serien. Älskar alla brittiska dialekter, kläderna och hur alla personer är. Så himla oskuldsfulla och ärliga, på nåt vis!

Men Den fantastiska resan har inte släppt veckans avsnitt. ÄNNU HELLER. Och det gör mig så frustrerad! Argh.

Läsa har jag inte gjort supermycket, MEN jag har hållit två bokpresentationer! Tror de gick bra. Även om jag typ inte var förberedd alls inför den ena ... :-S Nu har vi börjat på en ny bok i moddan, den här gången ska typ fem pers läsa samma bok och sedan göra något kring boken. Jag läser Synvilla av Karina Berg Johansson. Hittills är den bra! Men deppig. Men gillar att läsa om nior på klassresa! Är ju jag snart. :-)))

Bildkälla
Så det är nog delvis den jag kommer läsa i nu i helgen. Och Odinsbarn - som vanligt är jag lite efter shemat. Men ska försöka läsa ikapp idag, det borde inte vara några större problem! Så fick jag Jack som e-bok också, så den vill jag läsa supermycket ... kan nog hända att jag läser lite i den också, för den kräver nog inte så mycket och behöver något att varva Odinsbarn med. (Synvilla har jag ju rätt så lång tid på mig att läsa.)

Hoppas ni får en superfin lördag så hörs vi snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar