fredag 5 februari 2016

Helgläsning #5

Hejhej.

Nu är det igen supersent jag skriver det här men bättre sent osv! Hur har den här veckan varit då? Alltså, helt okej. Har inte känt mig lika produktiv som förra veckan men skrattat massor, läsit noll, pratat med bokcirkeln och hittat en ny favvoserie.

Först: det var så himla kul att prata med bokcirkel-girlsen igår! Vi pratade inte supermycket om böckerna vi läst men desto mer om bra tv-serier och grejer man funderar på som bokbloggare. :-) Älska internet! :'-)

Andra grejen vi måste fokusera på: REIGN! ÄLSKAR den här serien!?! Hade aldrig trott att jag skulle bli hooked så fort. Men åh, är så väldigt härligt beroende av den nu ehhh. Toby Regbo är typ finaste personen ever? Vill också vara en drottning och få en prins ... inte för att det verkar vara vidare enkelt ... Men alltså: kärlek, snygga mijöer, maktspel = jag sjunker som i kvicksand.

Men läsningen har det som sagt inte gått framåt med. Borde verkligen ta tag i det men har ingen bok jag är BESATT av för tillfället så kollar mycket hellre på Reign och andra tv-serier som egentligen inte ens är särskilt bra på Netflix. Samt youtube. Och podcasts. Och bloggar. Har dock blivit efter med bloggläsandet något enormt på sista tiden ... bara vissa utvalda jag kollar varje dag.

NU över till vad jag tänkte göra på veckolsutet. Förövrigt - jag tror jag ska ändra namnet till typ HELGPLANER eller liknande för det jag skriver att jag ska läsa här händer aldrig? Får ta och fundera på det till nästa vecka - har ni några tips på namn?

Imorgon ska jag *igen* till Helsingfors med syster (insert hjärtemojis x10000) samt fixa för kalas på söndag. Så nej, jag kommer antagligen inte läsa supermycket då. MEN jag kommer försöka läsa lite i typ Blod & stjärnstoft och Sommarboken. Kanske börjar med Vem som helst utom Ivy Pocket pga LÄTTLÄST.

Vad ska du läsa i helgen och hur var din vecka?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar