söndag 10 januari 2016

Bokbloggsjerka 8-11 januari + veckans bokbloggsfråga

Vet ni vad? Annikas kära bokbloggsjerka gör come-back i år! Så himla roligt, har verkligen saknat den. Jag sa ju att jag skulle börja med Barnboksbloggens bokbloggsfråga varje söndag, så det tänker jag göra, men samtidigt kommer jag börja svara på bokbloggsjerkan! Den här veckan undrar de faktiskt nästan samma sak.

Det här undrar Annika: Har du avgett några nyårslöften när det gäller läsning, böcker, författare etc.?


Och det här undrar Carola på Barnboksbloggen: Kommer du att delta i någon boklig utmaning under 2016? Antingen någon av de som cirkulerar i bokbloggsvärlden eller någon

som du gör bara för dig själv. Finns det någon läsutmaning som du skulle vilja genomföra om det bara funnits mer tid?


Löften har jag väll inte direkt avgett, jag kallar det hellre mål. Men ja, jag har en del mål och ska delta i några utmaningar. Mitt Goodreadsmål är att läsa 65 böcker. Så ska jag också försöka avsluta lite serier! Kaosutmaningen 2016 deltar jag också i, samt Nellys hylltömning. Läsutmaningen som Boktycke först höll i och senare Jana tänker jag också delta i om det skulle vara så att den dyker upp i år igen. Boktolvan hade jag gärna deltagit i, men förra året blev det någt av ett fiasko så tror jag struntar i den helt och hållet i år .... (vilket jag egentligen också gjorde förra året ...) Alla mina mål för i år kan ni läsa om här.

4 kommentarer:

 1. Jag kallar inte heller mina utmaningar för löften, de är mål och förhoppningar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känns mycket mindre stressigt med mål tycker jag :)

   Radera
 2. Låter som en bra plan! Och mål låter lättare att uppfylla än löften tycker jag med.

  SvaraRadera