måndag 7 december 2015

I min brevlåda #44 Nu har jag fått paket igen ...

Hej och god morgon!

Egentligen är det sent och jag borde sova - men jag tänker att jag istället kan dra mig lite längre i sängen imorgon - bra va'? När du läser det här är det dock kanske morgon, så god morgon passar nog ändå bättre än god natt, tycker ni inte? ("Tycker ni inte?" är förresten ett himla konstigt uttryck - är det ens korrekt att säga så? Nu när jag fastnade vid det tycker jag det låte superkonstigt ... vaddå "tycker ni INTE?", det är liksom som: jag utmanar dig att tycka annorlunda.) (Okej, sidospår, jag vet. Nu slutar vi!)

I november fick jag hem "bara" tre böcker. Är väldigt nöjd över att det inte var fler, men är lite orolig över att det kommer bli långt fler än så i december ehe ... ÖVER TILL BÖCKERNA!

Nu har jag ingen koll på exakt NÄR jag fick dem, men någon gång i november fick jag iallafall hem ett superfint paket som innehöll ett signerat ex av Lina + Rymden = Tobbe av Gustaf Lingmark. Jag ser väldigt mycket fram emot att läsa den rätt så snart, tror dock att jag råkat spoila twisten på slutet för mig själv så det är ju lite tråkigt ... eller, jag har mest bara lite föraningar. Egentligen är det ju ändå vägen dit som är det viktiga med en bok, den tror jag kan vara riktigt bra! Stort tack, Gustaf och Kikkuli förlag! 
En annan bok jag fått i bevlådan är Aldrig ensamma av Anna Jacobsson Lund. Jag måste bara säga det här: omslaget. Jag ÄLSKAR omslaget på både den här och första boken, så jäkla snyggah!! Håller ju *typ* på med Tredje principen för tillfälelt och den är faktiskt hemskt bra. När jag väl tar mig tid att läsa ... Stort tack, Annorlunda förlag!

En annan bok med fantastiskt snyggt omslag är Miniatyrmakaren av Jessie Burton. Tråkigt nog har min iver att läsa den börjat svalna något, så den får nog vänta ett tag innan jag plockar upp den, men läst ska den bli! Tusen tack för den, Modernista!

Så vill jag också visa en liten grej som faktiskt inte är någon bok:
I oktober deltog Natalia Batista i #inktober och postade alltså varje dag i oktober en liten bläckskapelse på sin instagram. Den som kommenterade som första fick hem bilden på posten! Flera gånger försökte jag, men utan lycka. Så en natt när jag låg sjuk i en skola långt hemifrån lyckades jag kommentera allra först. Det var del allra sista bilden, jag var rätt så nere just då och alltså ... det gjorde verkligen min dag, som varit lite dyster tills dess. Nu stoltserar den lilla bilden på min anslagstavla, så himla fin är den! Så himla många tack, Natalia!!!

Har du kanske också fått hem något fint på sista tiden?

1 kommentar:

  1. Den där Lina + Rymden = Tobbe såg ju väldigt intressant ut. Måste jag kolla upp!! Tredje principen ligger i min att-läsa-hög, men vi får väl se när den blir läst. Är väldigt taggad på den dock!! :D

    SvaraRadera